Postoje gadljivi ljudi i oni koji to nisu, ali i mi koji se doslovce razbolimo kad nam je muka.
O, kako sam nervozna bila juče. Bebi se nedavno pojavio čvorić na guzi. Nervozan je i beban, samo ne znam je li zbog toga. Da hoće više progovoriti, pa da se napričamo ko ljudi.
Pjevam mu i inače, ne samo kad je nervozan. Dok ga kupamo, dok ga nosim, ljuljuškam, uspavljujem, presvlačim. A muzikalna sam tako da me je nekad sramota i kad to radim dok sam sama. Tačno me je sramota same sebe. Ali šta zna beba šta je falš. I zato ja pjevam.
“Bila mama Kunkunka, Kunkunka
Bio tata Taranta, Taranta...
(skidam mu trenerku)
Imali su maloga Juju...
(ode i pelena)
Jednom su se šetali, šetali...
(gledam kako izgleda čvoric na guzi)
Kraj duboke rijeke Nil, rijeke Nil...
(Trrrrrt, pljus! Žuti (kao dukat, moliću!!!) projektil snajperista usmjerava tik do moje donje usne!)
Gdje je bio velik krokodil, krokodil!"
(Molim publiku da sledeći put koristi truli paradajz, hvala!)
O, kako sam nervozna bila juče. Bebi se nedavno pojavio čvorić na guzi. Nervozan je i beban, samo ne znam je li zbog toga. Da hoće više progovoriti, pa da se napričamo ko ljudi.
Pjevam mu i inače, ne samo kad je nervozan. Dok ga kupamo, dok ga nosim, ljuljuškam, uspavljujem, presvlačim. A muzikalna sam tako da me je nekad sramota i kad to radim dok sam sama. Tačno me je sramota same sebe. Ali šta zna beba šta je falš. I zato ja pjevam.
“Bila mama Kunkunka, Kunkunka
Bio tata Taranta, Taranta...
(skidam mu trenerku)
Imali su maloga Juju...
(ode i pelena)
Jednom su se šetali, šetali...
(gledam kako izgleda čvoric na guzi)
Kraj duboke rijeke Nil, rijeke Nil...
(Trrrrrt, pljus! Žuti (kao dukat, moliću!!!) projektil snajperista usmjerava tik do moje donje usne!)
Gdje je bio velik krokodil, krokodil!"
(Molim publiku da sledeći put koristi truli paradajz, hvala!)