.:: Photo Diary ::.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Занимљиво је то што од половине децембра до краја јануара са леве стране залива (гледајући од Котора) уопште не излази сунце јер су планине превисоке, а са десне стране је такође већим делом тог периода тамно јер је у то доба најоблачније време...

Da oživim temu malo :lol:

Mada, ovo je od letos .... ali mislim da nisam postavljao :)

DSC03473-1.jpg
drugar
DSC03472-1.jpg
ja

A ovoga možda znate :lol:

DSC03497-1.jpg

a evo mene,juce sam se sisala
-----------------------------------MOD EDIT-----------------------------------------------------
Sjajno Daco, al' sledeci put okaci manju sliku.
Btw, ljudi imate varijaciju na obirasnu sliku u njenom profilu, niste nista propustili.

@Electra
U pravu si.

Da se podsetimo teme:
hteo sam da u ovu temu bacamo nashe fotke. ne nashe lichne (mada mozhe shto da ne), s obzirom da postoji tema "slike u profilu". kao shto je bleach danas morala da baci na "za nas" sliku martinki.... i slichno. mislim da se mozhe od ovog napraviti zanimljiva tema, zavisi i od ostalih. znachi potpuno slobodno, svaka fotografija koja je nekom zanimljiva i koja drugima mozhe neshto znachiti ili zanimati. nashe slike, slike nashih gradova, neke zanimljive situacije... ja cju stavljati u obliku dnevnika ;-) ostali kako god zhele. uz napomenu da slichice manje od 20kb slobodno paste-ujete na forum, a do onih vecjih postavite link.
Izlgeda da nashe slike ipak nisu dobra ideja, jer vecina kaci samo sebe u 101 pozi.
Posto je tema odavno upropascena na taj nacin i nepotrebnim komentarisanjem, ide pod kljuc. Ko ima nesto stvarno vezano za temu da okaci, nek mi prvo posalje na pp, da dobije moj amin.

Plus, ako nadjem vremena i volje, mozda cu da vidim da procistim temu i da je vraitm u javnost, ali pod strogom kontrolom. Dotle ce ici ovako kako sam rekao ili nece ici uopste. Nema smisla vise stvarno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back