Pfizer/Biontech

Ja to ne radim a znam i mnoge koji nemaju taj izgovor
Znači ne piješ i ne jedeš? I "organsku" hranu da kupuješ opet češ u sebe uneti otrove koje su korišteni pre 50 godina. Olovo i živa iz fosilnih goriva su sveprisutni. Taman nam fali još da nemamo vakcine pa da se masovno umire i od dečijih bolesti. Imamo najgori vazduh u Evropi ko zna koliko dugo.

Znači ne piješ i ne jedeš? I "organsku" hranu da kupuješ opet češ u sebe uneti otrove koje su korišteni pre 50 godina. Olovo i živa iz fosilnih goriva su sveprisutni. Taman nam fali još da nemamo vakcine pa da se masovno umire i od dečijih bolesti. Imamo najgori vazduh u Evropi ko zna koliko dugo.
Xaxa ,fazon pusaca ne zagadjuju toliko kao izduvni gasovi,covece ja ti kazem da su u vakcinama bolestine od kojih farmacija opstaje,na svakih 100 metara imas apoteku:idea:

Pa nije zadnjih recimo 30 godina bilo nikakvih vakcina za odrasle,
nije bilo ni pandemije, kako mozes da pricas da farma zaradjuje
od obolelih od vakcina?
Pa nego ko zaradjuje,lekar ne dobija % od prepisanog leka?ni tebi se ne pali lampica zasto ima toliko apoteka,zato sto vole ljude a ili sto je masna zarada od obolelih,obican brom su u vojsci sipali u caj i bila obavezna vakcinacija ko zna protiv cega,zdravu decu ko dren silom vakcinisu opet ko zna cim,toliko ljudi znam na svaka 2 meseca bolesni od nekih prehlada kilavi,pa onda kako objasnjavas da svasta stavljaju u hranu za zaradu sto nam steti a da to isto ne stave u vakcine,jer to ne prave pekari,nego isti naucnici moraju i gmo i hemiju da upakuju

Mocnicima je cilj svakako smanjenje populacije a ne sirenje.....od skakavaca izvuku tecnost i roknu u stapice sto ti zavale u nos..biznis zvani pcr test 9000 din da predjes granicu!!!!!Sto nije djabe pcr?Uslovljavaju nas da ne mozemo preko granice bez da platimo harac!!!!!Gnusno providno sasvim jasno da jasnije ne moze biti o cemu se radi.Mozete preko ako primite eu vakcine!!!!Diskriminacija na najvisem nivou.FUJ!!!!!

Mocnicima je cilj svakako smanjenje populacije a ne sirenje.....od skakavaca izvuku tecnost i roknu u stapice sto ti zavale u nos..biznis zvani pcr test 9000 din da predjes granicu!!!!!Sto nije djabe pcr?Uslovljavaju nas da ne mozemo preko granice bez da platimo harac!!!!!Gnusno providno sasvim jasno da jasnije ne moze biti o cemu se radi.Mozete preko ako primite eu vakcine!!!!Diskriminacija na najvisem nivou.FUJ!!!!!

Kojim bre mocnicima i sta uslovljavaju?
Pa ne mogu ni ja u Srbiju da dodjem bez tog testa,
a svuda kosta oko 80 evra. Vakcinu nazalost ne mogu da dobijem
za razliku od tebe i zato cu morati na ove bolne testove kao i svi
drugi gradjani ovog sveta koji nemaju vakcine, a ti ih imas, ali
uzivas u maltretiranju. I za to postoji dijagnoza

Juče je bio dan na Nbgd za prvu dozu fajzera... pa sam i ja išla. Nisam dugo čekala, 10tak dana, jer su stigle veće količine poslednjih dana.
Sve ok, samo me malo boli ruka, tj to mesto
Čudi me što je organizacija dobra, imajući u vidu ko smo i kako sve kod nas ide...
Objavili su takođe da je sigurna za decu iznad 12 god. Samo se pitam šta ćemo kod nas sa decom... izgleda da će morati PCR ako hoćemo sa njima da putujemo.

Pa nije zadnjih recimo 30 godina bilo nikakvih vakcina za odrasle,
nije bilo ni pandemije, kako mozes da pricas da farma zaradjuje
od obolelih od vakcina?
Čekaj, je li ovo ozbiljno ili ironija?
Vakcine za grip se daju svake sezone, a za medicinske radnike je koliko sam pročitala obavezna i vakcina protiv hepatitisa B. Postoje još vakcina npr za pneumokok (bakteriju),...
Ovo je neki spisak koje preporučuju u USA za odrasle (po godinama života)
https://www.cdc.gov/vaccines/adults/rec-vac/index.html
Nisu obavezne za sve ljude ako na to misliš, ali ima država koje neke vakcine zahtevaju ako tamo putuješ, za neka zanimanja, itd

Čekaj, je li ovo ozbiljno ili ironija?
Vakcine za grip se daju svake sezone, a za medicinske radnike je koliko sam pročitala obavezna i vakcina protiv hepatitisa B. Postoje još vakcina npr za pneumokok (bakteriju),...
Ovo je neki spisak koje preporučuju u USA za odrasle (po godinama života)
https://www.cdc.gov/vaccines/adults/rec-vac/index.html
Nisu obavezne za sve ljude ako na to misliš, ali ima država koje neke vakcine zahtevaju ako tamo putuješ, za neka zanimanja, itd
Pa postoje i vakcine protiv zute groznice, postoji i profilksa protiv
malarije, ali se ne radi o pandemiji pa tako covek koji iz Moskve ili iz
Berlina zeli da putuje u Rim il Pariz ( recimo) ne mora da se bakce sa tim
vakcinama.

Meni samo nije jasno kako za neke bolesti, HIV,RAK.. jos nema vakcini, dok za koronu se tako brzo pronadje odgovarajjuca vakcina, jos cak toliko razlicitih, da mozes da biras?
ovo se i ja pitam i to bas bas poslednjih godinu dana... ali isplativije je davati 1000$ mesecno,godisnje na neke lekove za rak il iHIV kao produzuju zivot, na koliko? na toliko da kad ti nestane para nestane i zivot! JAKO TUZNO i bolesno

Juče je bio dan na Nbgd za prvu dozu fajzera... pa sam i ja išla. Nisam dugo čekala, 10tak dana, jer su stigle veće količine poslednjih dana.
Sve ok, samo me malo boli ruka, tj to mesto
Čudi me što je organizacija dobra, imajući u vidu ko smo i kako sve kod nas ide...
Objavili su takođe da je sigurna za decu iznad 12 god. Samo se pitam šta ćemo kod nas sa decom... izgleda da će morati PCR ako hoćemo sa njima da putujemo.
malo ce da te boli dva dana i to je sve

ovo se i ja pitam i to bas bas poslednjih godinu dana... ali isplativije je davati 1000$ mesecno,godisnje na neke lekove za rak il iHIV kao produzuju zivot, na koliko? na toliko da kad ti nestane para nestane i zivot! JAKO TUZNO i bolesno
Kada smo vec na temi nemačke kompanije BioNTech, evo jednog naslova na engleskom. Naime, isto na principu informacione RNK kao ya koronu, oni očekuju da će za koju godinu imati vakcinu protiv raka !
https://www.timesofisrael.com/scien...tech-may-prevent-cancer-in-a-couple-of-years/

Kada smo vec na temi nemačke kompanije BioNTech, evo jednog naslova na engleskom. Naime, isto na principu informacione RNK kao ya koronu, oni očekuju da će za koju godinu imati vakcinu protiv raka !
https://www.timesofisrael.com/scien...tech-may-prevent-cancer-in-a-couple-of-years/
Oni vec deset godina rade na vakcini protiv karcinoma, citala sam u nekom clanku itervju s njima u kome kazu da su napravili, ili skoro
napravili vakcinu protiv karcioma jednjaka, ai da je to sve uzasno komplikovan, dugotrajan i vrlo skup proces, a svaki je karcinom drugaciji. inace su usput pronasli i lek protiv multiple sklerose:)
Oni zive i rade u Majncu (Nemacka je federalna drzava, Majnc je glavni
grad jedne takve federalne jedinice, a predsednica vlade ima i sama
vec dvadeset godina MS, relativno mlada zena, i ja sam sigurna da
ona sada testira ovaj lek.

Back