Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razlog nije bitan. Važno je da svaki put upali. Eto...ti si konkretan primer....Mejl ti se na kilometar zeleni od ljubomore....W.A.S.P.:E sto mrzim ono kad sretnes neku bisu ribu a ona sa novim frajerom i onda ona kao tu nesto pozira, kao pravi te ljubimornim nesto skace po njemu, ljubi ga vata ...a onaj lik neki smlacenik, siroma ... i sad ona kao misli da je ispala neka riba a znas da mu je dunula kad je otiso da sora da ne bi moro da ga otrese ...
jeli bre zenske koji bre k*** ovo radite kad i same znate da ispadate lose (da se ne izrazavam sad) ...
to i radimnajbolja osveta je-ignore varijanta
prosto pitanje, zastoRazlog nije bitan. Važno je da svaki put upali. Eto...ti si konkretan primer....Mejl ti se na kilometar zeleni od ljubomore....
ima jedna bolja, procitao sam ko markelje kaze 'osveta je slatka al ne goji' il tako nesto slicno ...Osveta je jelo koje se jede hladno.
Zato što je ljudska sujeta čudo. Zato što ona pokreće ljude da rade mnooogo luđe....gluplje....brutalnije....stvari od čikanja bivšeg dečka novim.W.A.S.P.:prosto pitanje, zasto
ludopileglodjekosku:Zato što je ljudska sujeta čudo. Zato što ona pokreće ljude da rade mnooogo luđe....gluplje....brutalnije....stvari od čikanja bivšeg dečka novim.
Osveta ti je kao pihtije. Ako bi se ofarbale u žuto ličilo bi na žele, ali i dalje bi bila gomila svinjskih papaka skuvanih u slanoj vodi...W.A.S.P.:ima jedna bolja, procitao sam ko markelje kaze 'osveta je slatka al ne goji' il tako nesto slicno ...
ovo sam vec cuoZato što je ljudska sujeta čudo. Zato što ona pokreće ljude da rade mnooogo luđe....gluplje....brutalnije....stvari od čikanja bivšeg dečka novim.
ma daskaraPitaj je kakva je ona to riba, kad jos uvek nosi proslogodisnji model silikona.
W.A.S.P.:E sto mrzim ono kad sretnes neku bisu ribu a ona sa novim frajerom i onda ona kao tu nesto pozira, kao pravi te ljubimornim nesto skace po njemu, ljubi ga vata ...a onaj lik neki smlacenik, siroma ... i sad ona kao misli da je ispala neka riba a znas da mu je dunula kad je otiso da sora da ne bi moro da ga otrese ...
jeli bre zenske koji bre k*** ovo radite kad i same znate da ispadate lose (da se ne izrazavam sad) ...
orgazmma:ja znam neke frajere koji se tako ponasaju
vodaju svoje cice ne bi li im mozda neko (bivsa) pozavideo,a samo ispadaju smehotresni.
mene,licno,boli bas cka`` da zaskacem bilo koga na javnisi,a sto se ex tice,vec sam im i face zaboravila,kao i njihove pise.
W.A.S.P.:E sto mrzim ono kad sretnes neku bisu ribu a ona sa novim frajerom i onda ona kao tu nesto pozira, kao pravi te ljubimornim nesto skace po njemu, ljubi ga vata ...a onaj lik neki smlacenik, siroma ... i sad ona kao misli da je ispala neka riba a znas da mu je dunula kad je otiso da sora da ne bi moro da ga otrese ...