pf.....

W.A.S.P.:
E sto mrzim ono kad sretnes neku bisu ribu a ona sa novim frajerom i onda ona kao tu nesto pozira, kao pravi te ljubimornim nesto skace po njemu, ljubi ga vata ...a onaj lik neki smlacenik, siroma ... i sad ona kao misli da je ispala neka riba a znas da mu je dunula kad je otiso da sora da ne bi moro da ga otrese ...

jeli bre zenske koji bre k*** ovo radite kad i same znate da ispadate lose (da se ne izrazavam sad) ...
Razlog nije bitan. Važno je da svaki put upali. Eto...ti si konkretan primer....Mejl ti se na kilometar zeleni od ljubomore....

Ne rade one to da bi tebe pravile ljubomornim. Nego, taj njihov novi decko, kad tebe vidi tako zgodnog,markantnog i sexepilnog,on se odmah nakostresi. pa misli da si ti u boljoj poziciji i da ce ona odmah otrcati s tobom. Onda one njega cmacu da bi ga umirile, da mu bude lakse, zato sto znaju da si ti jak muskarac koji ce to mnogo lakse da podnese o tog novog kuvanog.
Znaju one da cesh ti razumeti,jer ko da podnese tog ljubomorka kad posle pocne da cedi kroz zube: Ja bi njemu ovo-ono,a ti ga gledash qurvo..." i sve tako....

W.A.S.P.:
E sto mrzim ono kad sretnes neku bisu ribu a ona sa novim frajerom i onda ona kao tu nesto pozira, kao pravi te ljubimornim nesto skace po njemu, ljubi ga vata ...a onaj lik neki smlacenik, siroma ... i sad ona kao misli da je ispala neka riba a znas da mu je dunula kad je otiso da sora da ne bi moro da ga otrese ...

jeli bre zenske koji bre k*** ovo radite kad i same znate da ispadate lose (da se ne izrazavam sad) ...

Ja to nikad nisam radila, nit imam nameru....ja bivseg ignorisem ( ako jos osecam nesto prema njemu )...sredim se, izadjem....sretnemo se....i svi njegovi drugovi, poznanici me primete, pridju mi i caskaju samnom....naravno mora i on, da se pridruzi....poznanici i ostali likovi pocnu, da me startuju...a on sizi i "grize se".....pocne, da provocira, bocka....itd...kad vidi, da ne moze tako...sav se iznervira i tako mu pokvarim narednih par dana...ali ne namerno...i uvek izgledam "ledeno" kao da me nista ne dotice i sl..ali to ne iz razloga sto bi stela, da povratim tu osobu, vec sam jednostavno ljuta i fucka mi se...

Nije sad da se hvalim kakva sam riba i sl. vec tako obicno biva....

orgazmma:
ja znam neke frajere koji se tako ponasaju
vodaju svoje cice ne bi li im mozda neko (bivsa) pozavideo,a samo ispadaju smehotresni.

mene,licno,boli bas cka`` da zaskacem bilo koga na javnisi,a sto se ex tice,vec sam im i face zaboravila,kao i njihove pise.

U sestro ala ga ti lupa$ po cifri (ne mislim na broj poruka dnevno)

W.A.S.P.:

Ja to ne radim. Nisam nikada ni radila. Smara mene da se tako "igram" i pravim takve scene :lol:

Back