pf. politika

da li je pf. politika najzanimljiviji pf.

• Ukupno glasova
    53
  • Anketa je zatvorena .
Mislim da je to subjektivno mišljenje. Meni su najbolji oni na kojima sam i mod, Politika i Lov i ribolov. Drugi su mi manje interesantni.

moguce je da sam subjektivan. ne poznajem druge forumase, osim ovih sa pf. politika, i nekoliko sa pf. humor koji su mi sasvim kool i steta sto ih nema na ovom pf. kad je ovde cesce smesnije nego li na humoru. to sto namera nekih forumasa nije da nas nasmeju, to ne menja stvar:worth::worth:

Kako kad. Nekada je politika zaista skup najinteligentnijih i najzanimljivijih forumasa a ponekad je prosto gadno kliknuti na taj pdf. Nekada licite na prave intelektualce i od svakog se moze ponesto nauciti a ponekad ne licite ni na sta. Ono sto najvise smeta na ovom pdf je iskljucivost. Ili si crn ili beo ili si niciji pa bezi...
Ademe, jos jedna kao saljiva i bezazlena tema a koja kaze tako mnogo. U vasem stilu. Reci hvale i ovaj put.

Kako kad. Nekada je politika zaista skup najinteligentnijih i najzanimljivijih forumasa a ponekad je prosto gadno kliknuti na taj pdf. Nekada licite na prave intelektualce i od svakog se moze ponesto nauciti a ponekad ne licite ni na sta. Ono sto najvise smeta na ovom pdf je iskljucivost. Ili si crn ili beo ili si niciji pa bezi...
Ademe, jos jedna kao saljiva i bezazlena tema a koja kaze tako mnogo. U vasem stilu. Reci hvale i ovaj put.

dobra analiza...zar ne mislis da je upravo to draz pf.politka:ok:

hvala za komplimenat. :hvala:

Jel uganja ti onog tvog ovde il jos ne znas ko je?;):)

Back