Pevačica na severu Kosova raširila albansku zastavu: "Sve albansko je naše"

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
❗Шиптарска певачица са Косова и Метохије, Фјола Морина, позирала је данас у близини моста на Ибру, у северном делу Косовске Митровице са албанском заставом и поруком „Цела Албанија је наша”.

По киши, кад нема никог, и од сад се шаљу жене. Шиптарска храброст.

https://n1info.rs/vesti/pevacica-na...a-albansku-zastavu-sve-albansko-je-nase-foto/

🇷🇸 t.me/buntcg

IMG_20230613_084725_117.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
❗Шиптарска певачица са Косова и Метохије, Фјола Морина, позирала је данас у близини моста на Ибру, у северном делу Косовске Митровице са албанском заставом и поруком „Цела Албанија је наша”.

https://n1info.rs/vesti/pevacica-na...a-albansku-zastavu-sve-albansko-je-nase-foto/

🇷🇸 t.me/buntcg

Pogledajte prilog 1359126

Hrabra i dicna đevojka 💪

баш по шиптаревом гусларовом укусу
Врло лицемерно је да се неко зове "гуслар 1389" а има такве ставове и коментаре

На страну сада несрби из региона, мене плаши то што на протесту против насиља, Косово је споменуто само једном. И то кроз редове, бар оно што сам ја гледао

А гледао сам само зарад наде да ћу чути и Косово да спомене неко

Да не буде да сад опет "манипулипем" и лајем по протестантима, овде заправо лајем на оне које косово не занима, од власти до опозиције, а највише на народ.

На страну сада несрби из региона
тај је управо један од њих
мене плаши то што на протесту против насиља, Косово је споменуто само једном. И то кроз редове, бар оно што сам ја гледао

нек они раде њихово, ми ћемо своје

нек они раде њихово, ми ћемо своје
Слажем се брате. Свако од нас барем неком малом ствари за наш народ на Косову на микро нивоу помаже стању на терен
То треба да нас охрабри да деламо.

На страну сада несрби из региона, мене плаши то што на протесту против насиља, Косово је споменуто само једном. И то кроз редове, бар оно што сам ја гледао

А гледао сам само зарад наде да ћу чути и Косово да спомене неко

Да не буде да сад опет "манипулипем" и лајем по протестантима, овде заправо лајем на оне које косово не занима, од власти до опозиције, а највише на народ.

Zato sto sam ja pravi Srbin, zalažem se za realnost u punom skladu sa našom tradicijom. Protumačim kosovsku bitku na izvorni način, a ne na Slobov.

cije je stado onome i brdo
According to whom? Ilegalni imigranti i okupatori, makar iz doba Osmanlijske Carevine ne mogu da imaju nikakva politička prava. Uostalom, kad je tzv “Kosovo” pravljeno Nemačka je imala veći GDP od Kine, sad ima dobru petinu kineskog, sa tendencijom daljeg rasta - kineskog GDP, naravno. Država za jednu epohu, uostalom, mnogo će ih igrati samo jedno leto. Geopolitika suzama ne veruje, nije ni našim.

🇷🇸 t.me/buntcg

Ко им сад спори власништво над Албанијом?
Измаштана застава Косова на КиМ може се видети само на установама репресивног апарата
лажне државе. Шиптари се идентификују са овом заставом и ту је шупљој причи крај.

Ко им сад спори власништво над Албанијом?
Измаштана застава Косова на КиМ може се видети само на установама репресивног апарата
лажне државе. Шиптари се идентификују са овом заставом и ту је шупљој причи крај.
Videćemo mi već, Osmanlije su bili sila nemerljiva u odnosu na ovu šiptarsku šaku jada pa smo ih najurili malo dalje nego što su najdalje granice Albanije.

🇷🇸 t.me/buntcg

Glupost. To me podsjeća na onu budaletinu iz Beograda što se prije 2-3 godine isto tako kriomice fotografirao sa srpskom zastavom na Kninskoj tvrđavi. I njemu i njoj će to ostati najveći "uspjeh" u životu. :kafa:

Back