Pevačica Ana Nikolić govorila je o ljubavnom životu i....

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167

JA SAM RASTINA ŽIVOTNA MUZA I INSPIRACIJA! Ana Nikolić odbrusila medijima na pitanje o BIVŠEM i otkrila da li je ZALJUBLJENA!

STARS
29.10.2021
Pevačica Ana Nikolić govorila je o ljubavnom životu i bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti.
2772763_rasta-ana_ls.jpg

https://www.kurir.rs/data/images/2021/10/29/12/2772763_rasta-ana_ls.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Da li je zaljubljena?
- Nažalost nisam, a volela bih da jesam. Znaćete kad budem, ja to ne krijem- kazala je Ana kojoj mediji nisu nedostajali i koja je sada otkrila da sebe više ne vidi kao pevačicu:

- Ja sebe za par godina vidim iza kamere, kao nekog producenta - iznenadila je prisutne i dodala:

- Nisam ja više za te egzibicije, nikad se nisam ni trpala u kadar.
2772749_ana-nikolic-1_ff.jpg

https://www.kurir.rs/data/images/2021/10/29/12/2772749_ana-nikolic-1_ff.jpg?ver=1635502684

Pevačica ovih dana vodi borbu sa ćerkom Tarom, kao i mnoge majke kojima se deca privikavaju na vrtić, pa otkriva da im ne ide glatko to jutarnje ubeđivanje za polazak među drugare.

- Tek smo krenuli u vrtić, sada je adaptacija i privikavanje, ali već pruža mali otpor pa se svako jutro objašnjavamo. Danas je izjavila: neću ići ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet. Ja je pitam: jesi li to rekla baki i deki? Ja sam išla u vrtić i obožavala sam ga, i školu i fakultet, ali verovatno je povukla na tatu - kroz osemeh kaže Nikolićeva aludirajući na repera Stefana Đurića Rastu.

Pevačica je otkrila da bi njen život mogao da izrežira samo Tarantino, a na pitanje da li će se pojaviti u multimedijalnom projektu svog bivšeg supruga Raste:

- Ja sam se kod Raste pojavila u svakoj... Ja sam njegova životna muza i insipiracija. Jesi ti neki komšija iz sela Donja Mutnica pa te zanima da li se svađam sa njim - odbrusila je Ana novinaru na pitanje o Đuriću.

Stvarno je lepa žena, doterala se i opet je ona stara, ima oduvek neki neverovatan šarm i magnetizam iako mi se čini da je pomalo i blesava, neodmerena... a ima ko i da joj kaže! :zcepanje:

Ostaće mi uvek ''devojka od čokolade'', srpska J.Lo, i ma ko šta pričao, pesme su joj slušljive i interesantne iz svih perioda, sa svih albuma, i sve su bile bombastične za splavove, diskoteke i ta ludila.
Pravo je vreme za neke nove, a neka tog bla-bla fazona :tajna:.

Fasada je jedna stvar, srce je druga... On je njoj bio najlepši na svetu.
Ako Ana Nikolić nije imala izbora, ja ne znam ko onda ima... i, eto... Rasta joj je bio najlepši i najbolji.
ma razumem da nije sve u fizickom izgledu ali meni sa muske strane barem ne deluje ovaj lik da bi neko mogao da se zaljubi u njega. ili je tu kao sto ja mislim, ljubav na silu zbog fazona, marketinga itd itd... sve je danas otislo u k****
a i mnogo im je trajalo

ma razumem da nije sve u fizickom izgledu ali meni sa muske strane barem ne deluje ovaj lik da bi neko mogao da se zaljubi u njega. ili je tu kao sto ja mislim, ljubav na silu zbog fazona, marketinga itd itd... sve je danas otislo u k****
a i mnogo im je trajalo
Pa... sad, roditi dete zbog fazona i marketinga je bolesno.
Ana jeste šašava, ali nije umobolna.
A, i otkud ti znaš, možda Rasta kao prijatelj, drug, brat, momak i muž daje 1000% u odnosu na one koji su lepi, upeglani, i što bi se reklo, Ani Nikolić bliži po profilu.
Trajalo koliko je trajalo, šta sad...
Možda ženi i ne leži da ima perfektan brak sto godina, to je poseban tempo, posebne su to navike...
Niko još ne zna što su se razišli.
Prvo se prostom narodu nameće da je ostavljena jer se ugojila.
Pa, ako je stvarno tako... brak je generalno smejurija.

Pa... sad, roditi dete zbog fazona i marketinga je bolesno.
Ana jeste šašava, ali nije umobolna.
A, i otkud ti znaš, možda Rasta kao prijatelj, drug, brat, momak i muž daje 1000% u odnosu na one koji su lepi, upeglani, i što bi se reklo, Ani Nikolić bliži po profilu.
Trajalo koliko je trajalo, šta sad...
Možda ženi i ne leži da ima perfektan brak sto godina, to je poseban tempo, posebne su to navike...
Niko još ne zna što su se razišli.
Prvo se prostom narodu nameće da je ostavljena jer se ugojila.
Pa, ako je stvarno tako... brak je generalno smejurija.
da ti kaze ovaj drug sa foruma... ovo nit je bilo sto si napisala, nit ce biti.
ovo su dve defektne licnosti koje su se spojile ko zna iz kog razloga, jbm li ga mislim da ih pitas ni oni sami ne znaju.
kuca lezi (najvise) na zeni a one su otisle u k****. nisam muski sovinista stvarno ali ovo je fakat

da ti kaze ovaj drug sa foruma... ovo nit je bilo sto si napisala, nit ce biti.
ovo su dve defektne licnosti koje su se spojile ko zna iz kog razloga, jbm li ga mislim da ih pitas ni oni sami ne znaju.
kuca lezi (najvise) na zeni a one su otisle u k****. nisam muski sovinista stvarno ali ovo je fakat
Vidi, možemo ovde da morališemo-ja prva nisam pozvana da to radim jer nisam udata, a ti izvoli prema sopstvenom nahođenju.
Niti morališem, niti Anu Nikolić nameravam da kamenujem, a ni njenog izabranika Rastu.

To kako bih ja je moja stvar, a oni su pokušali, dali svoje koliko su mogli i tu su gde su.
Ana Nikolić je i dalje Ana Nikolić, Rasta je Rasta.

Šta će oni i kako će između sebe ili kako bilo-mene ne zanima, i nadam se da neće doći do toga da me zanima.
I dalje me više zanimaju neke nove pesme nego to šta će oni i kako će u svoja četiri zida.

Vidi, možemo ovde da morališemo-ja prva nisam pozvana da to radim jer nisam udata, a ti izvoli prema sopstvenom nahođenju.
Niti morališem, niti Anu Nikolić nameravam da kamenujem, a ni njenog izabranika Rastu.

To kako bih ja je moja stvar, a oni su pokušali, dali svoje koliko su mogli i tu su gde su.
Ana Nikolić je i dalje Ana Nikolić, Rasta je Rasta.

Šta će oni i kako će između sebe ili kako bilo-mene ne zanima, i nadam se da neće doći do toga da me zanima.
I dalje me više zanimaju neke nove pesme nego to šta će oni i kako će u svoja četiri zida.
:hahaha: jbr ti slusas to sto oni pevaju? aj laku noc

Bre.... nisam verovala, došlo je do toga-YT sadržaj ne može da se deli. :sad2:
ako hoces iskreno moje misljenje, mislim da je ona raspala Ceca mega zvezda za ovu
Ceca može da je rodi!
Ima vremena za Anu.
Čim je počela da govori za medije, kapiram da je spremila nešto, u par meseci eto i novih pesama.
Sve pesme su joj uvek bile hitovi.
Biće ona i veća od Cece kojoj je,. by the way, lobi bio mnogo jači!

Back