Pevač grupe Maroon 5, Adam Levin, se iznenada razboleo

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.150
Seksualni pevač i frontmen grupe Maroon 5, Adam Levin, bio je primoran da se povuče sa predstojećeg koncerta zbog „bakterije“ koju je pokupio.

U poslednjem trenutku, izvođači hita „Harder to Breathe“ otkazali su četvrtački pop-ap koncert u Nešvilu, na uglu 6. ulice i ulice Pibodi, navodeći da 46-godišnji pevač ima jako bolno grlo.

Mest je sinoć objavio ličnu poruku Levina i grupe na Instagramu, u kojoj su navedeni detalji o njegovoj bolesti.

„Ćao ljudi, jako mi je žao što moramo da otkažemo naš iznenadni pop-ap koncert sutra u uglu 6. ulice i ulice Pibodi“, napisao je pevač pesme „Lips on You“.

„Celo jutro sam kod ordinacije. Pokupio sam bakteriju i grlo mi je upaljeno. Savetovano mi je da se odmaram i da ne putujem“, dodao je Levin.

Međutim, Levin je obećao da će se vratiti u mesto kada se oporavi.

1757713646423.png

Mitine karakteristične clickbait teme. Sad mi treba da pišemo kako je prevod potpuno debilan, kao što jeste, da ima sto grešaka, kao što ima, da je tema glupa do bola, kao što jeste, a da on na svaku repliku uredno odgovara, kao što će i na ovu, i tako da širi raspravu i povećava broj poruka na temi da bi u statistici bio moderator br 1 od 28.

i posle svi srećni idu na spavanje, a ponajviše Mita jer je zeznuo sve nas. :mrgreen:

Mitine karakteristične clickbait teme. Sad mi treba da pišemo kako je prevod potpuno debilan, kao što jeste, da ima sto grešaka, kao što ima, da je tema glupa do bola, kao što jeste, a da on na svaku repliku uredno odgovara, kao što će i na ovu, i tako da širi raspravu i povećava broj poruka na temi da bi u statistici bio moderator br 1 od 28.

i posle svi srećni idu na spavanje, a ponajviše Mita jer je zeznuo sve nas. :mrgreen:
Pretpostavka je majka svih zajeba.

Ali, tema je mogla da se razvije i na drugi način. Na primer, jedan tip je na vest komentarisao sa čuđenjem da je on trebao da nastupi u tako malom klubu i da je mislio da je provala.

A Maroon 5 je najavio serija iznenadnbog pojavljivanja (mini koncerti) po tako nekim "levačik" mestima

Back