Petrovic: DS spremna da bude opozicija

Torius:
XA XA XA, Невероватно! Како ДСС крив што се влада не формира кад је ДС та која има највише гласова у тзв ''Демократском блоку'' - иначе једини који ће профитирати су СРС и ЛДП и то због мале излазности.

ДС ду мајстори преваре и обмане, што ће се видете ускоро, а тад збогом Србијо..

DSS je kriv zato sto ne moze da se pomiri sa situacijom da je upravo DS taj koji je najjaci u tzv "Demokratskom bloku".

SRS nece profitirati zato sto je on dostigao maksimalan broj glasaca na ovim izborima, dok ce za LDP slazem buduci da sam ubedjen kako ce koalaicija DS-a i LDP-a biti pun pogodak. ;)

*BILJA*:
Selo gori, a baba se ceslja!
Da se jedndom dogovore, to bih najvise volela. Prosto je nemoguce u ovakvoj situaciji u kojoj se nasla drzava, nemati Vladu.
Preca je valjda ta drzava svima nama od pojedinacnih interesa i afiniteta lidera i njihovih "saboraca"!
Samo da dodam, za mene je Kostunica prihvatljiv kao Premijer, mnogo vise nego onaj Djelic, ali, ne zavisi od mene. Kako se dogovore, samo neka se dogovore!

Па ''Мики маус'' би био супер премијер, још нам недостаје Мини (она официрка ДБ-а што је смотала Ђелића) и Плутон (Ђилас) и ето решења. На месту председника ''Гута'', министар полиције (шутановац) Даба, а градоначелник Богдановић ''Најмлађи Далтон''.

Па ако у овоме радикале не виде своју одговорност нека се сви колективно по..ју!

apolid:
Bolji su i novi izbori nego da se nasedne na provokacije DSS-a i njihovih satelita. U slucaju da se izbori ponove situacija ni najmanje nece biti ista ovoj zato sto ce DSS pasti na 6-7 posto (kao glavni krivac za neformiranje vlade), SPS ce konacno nestati (zato sto ce sentimentalnost onih koji su glasali u prvom krugu za njih naglo splasnuti), G17 ce otici u istoriju (zato sto nemaju sta da ponude), dok ce koalicija DS-LDP + SPO ubedljivo trijumfovati jer ce za sobom povuci sav demokratski potencijal ove zemlje koji broji oko 3 000 000 ljudi.
Tesno mu ga skroji "nane" :roll:
E, da mi samo jos objasnis, kako ce DS- koja se bar deklarativno zalaze za o(p)stanak Kosova u Srbiji u koalicuju sa LDP-om koji se otvoreno zalaze za nezavisnost istog?
Pa, onda i SPO je protiv nezavisnosti, i sad sve ih strpati u istu vrecu.
Mogu oni da misle da tako mogu, ali, gradjani ce (se) pitati ovo isto sto i ja.
Znaci, kako je moguce?
DS ne moze bez DSS-a skrojiti Vladu, ali moze jos koji princip poput onog "nultog" koji blage veze s formiranjem Vlade nema.
Ne u ovom momentu, a vreme istice...

*BILJA*:
Tesno mu ga skroji "nane" :roll:
E, da mi samo jos objasnis, kako ce DS- koja se bar deklarativno zalaze za o(p)stanak Kosova u Srbiji u koalicuju sa LDP-om koji se otvoreno zalaze za nezavisnost istog?
Pa, onda i SPO je protiv nezavisnosti, i sad sve ih strpati u istu vrecu.
Mogu oni da misle da tako mogu, ali, gradjani ce (se) pitati ovo isto sto i ja.
Znaci, kako je moguce?
DS ne moze bez DSS-a skrojiti Vladu, ali moze jos koji princip poput onog "nultog" koji blage veze s formiranjem Vlade nema.
Ne u ovom momentu, a vreme istice...

Sustina se krije u kompromisima. Kompromis je taj koji moze da koriguje stavove kako LDP-a tako i DS-a. Nazalost, Srbija je u toliko gadnoj situaciji da se kompromisi moraju praviti i na onim poljima gde inace ne bi bili moguci.

*BILJA*:
Ni posle danasnjeg sastancenja, nema dogovora!

Коштуница мисли да ће да проће као 2000.
Да ће да постави на одговорна места демократе и неке треће разредне, да они упрљају руке а и да приме куршум као Ђинђић, а Коштуница да изиграва невинашце и сиромашка "Ја нисам одговоран, Тадић је председник, ја сам слаб, нисам ја, немојте мене"

Само се зезно у корацима, има само 15% гласова, са тенденцијом да падне испод цензуса.

Back