ja sam radnik petrohemije i otvoreno kazem da vecina nema pojma.Ta firma i ako ima staru opremu ona se odrzava i radi fabrika odlicno.Sto se tice zagadjenja i tu je laz.Ima toga da truje al ni delic kolko ljudi misle.Da nije te fabrike Pancevo bi bilo mozda malo cistije al pola grada bi i dalje bilo zapusteno.Zadnjih godina dosta je ucinila za svoj grad.Od finansiranja i renoviranja obdanista,skola hale sportova itd.Cak i narodna basta koja je sad sredjena je delom zasluzena Petrohemija.Da negovorim o bolnici kolko je ulozila i pomogla da kupuju opremu i razne stvari.Vama oci bodu plate,pa to je lepo a docice situacija da vise nece biti kome sta da se prodaje.Pa ti radnici valjda trose pare u svom gradu.Ko ce da ravi profit.Ima ko ima platu i 200.000 kao sto su direktori al normalni radnici su imali oko 60.000.to vam zvuci puno al to nije fabrika wc papira to je gigant fabrika.Ja bi voleo da svi imaju vecu platu od mene da imam od koga ja da zaradim.Fabrika je perfekt radila al je iz nekog razloga namerno unistavaju.Prvo sto su doveli najvece lopove na vlast drugo drzavu boli uvo,dok su vukli bilo je dobro.Vi neznate kakva je cast i ljubav prema takvoj fabrici jer je jedna od onih koja stvarno radi.Danas je stala i pre 2 sata sam dosao kuci i neznate kakva je tuga medju nama.Vi ljubomorni koji nas mrzite HVALA na podrsci.U SMISLU NEK CRKNE KOMSIJI KRAVA DA NEMAM NI JA NI ON
Pancevo ce biti cisto ,povecacemo buvljak i od toga ziveti.Ziveli kinezi
PETROHEMIJA,AZOTARA,FARBRIKA SIJALICA,MINEL,UTVA KUTKO,FABRIKA OBUCE,STAKLARA sve je unisteno.takav gigant grad ostao je da zivi samo od buvljaka.serem se u buvljak
Pancevo ce biti cisto ,povecacemo buvljak i od toga ziveti.Ziveli kinezi
PETROHEMIJA,AZOTARA,FARBRIKA SIJALICA,MINEL,UTVA KUTKO,FABRIKA OBUCE,STAKLARA sve je unisteno.takav gigant grad ostao je da zivi samo od buvljaka.serem se u buvljak