Petra Cvijić nevina...

Treba ipak vjerovati sudiji.
Pješaci takođe moraju paziti kuda idu i moraju znati da je za njih prelaz ceste dozvoljen samo na pješačkom prelazu.

Na zapadu je tako - ako te neko pregazi izvan zebre sam si kriv.
Čak mora pješak platiti nastalo oštećenje na autu, naravno ako ostane živ.

Pješaci takođe moraju paziti kuda idu i moraju znati da je za njih prelaz ceste dozvoljen samo na pješačkom prelazu.

Na kom zapadu???
Šta pričaš bre???Kojom brzinom se prilazi pešačkom???

Nevina ko goblen...

@Moračanin: Pešak kad iskaže nameru da predje ulicu, MORAŠ mu stati!!!! Bilo to izvan pesačkog ili na njemu. Jer ti da bi vozio, moraš imati potvrdu da si zdrav i fizički i mentalno i da to znaš, a pesak može biti i lud i malouman i bolestan i dete koje ne zna.... Propis sa zapada tako kaže, inače bi svi gazili pešake ko bubašvabe

Nevina ko goblen...

@Moračanin: Pešak kad iskaže nameru da predje ulicu, MORAŠ mu stati!!!! Bilo to izvan pesačkog ili na njemu. Jer ti da bi vozio, moraš imati potvrdu da si zdrav i fizički i mentalno i da to znaš, a pesak može biti i lud i malouman i bolestan i dete koje ne zna.... Propis sa zapada tako kaže, inače bi svi gazili pešake ko bubašvabe
Ne lupetaj. Pešak je ravnopravni učesnik u saobraćaju sa potpunom odgovornošću, tako kaže zakon.

Деда имао срећу што није преживео, иначе би пук'о финансијски.

Back