Петпарачко питање за милион евра и динар више!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dr je rekla da za neki pregled koji mi je potreban zakazuju u 2022 preglede sve je prebukirano ali,
ako nadjete vezu....rekla je
jel vidiš ti kako je to postalo uobičajeno da za proces lečenja u državnim klinikama u Srbiji moraš da nadješ vezu da bi bio izlečen.
Али то више није "веза" у оном класичном смислу, да просто познајеш неког. Осим познанства, има још један јако битан услов - да си му и ти потребан у вези нечега.

Хит!

Prilozi

• IMG-d7add8d2526d2f041552e2887ac5b32f-V.jpg
    IMG-d7add8d2526d2f041552e2887ac5b32f-V.jpg
    20,7 KB · Pregleda: 60
Али то више није "веза" у оном класичном смислу, да просто познајеш неког. Осим познанства, има још један јако битан услов - да си му и ти потребан у вези нечега.
Sustinski, pare. Tacka. :aha:

Ma....neka. .ljudi ko ljudi.....onaj iz Tuzle npr, nek se brine kad se vrati kući, a bio je na TV. Da ga zemljaci ne umlate.
Ne bih ja dala onima koji su do juče pljuvali na sve,a sad ima valja Srbija .Treba da se uvažavamo ali huškače ni sa jedne strane ne podnosim. Mnogi ih je krišom došlo. Tuzla je grad sa najmanje nacionalističkih ispada. Kod njih je još Jugoslavija. Divni ljudi žive u Tuzli.

Ova tema ide pod kljuc, jer je sirenje ''laznih vesti'' krivicno delo i svaki takav post ce biti pod lupom tuzilastva.
Zbog toga je doneta odluka da na forumu bude zabranjen svaki post u kome se pise protiv vakcinacije,

Ne moram dalje da objasnjavam, sve vam je i samima jasno, samo vas molim da me ne dovodite u situacije da moram da brisem i kaznjavam vas :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back