Петоструко убиство у Житишту код Зрењанина, 20 рањених

I opet i opet i opet - citiram samog sebe
nije šala, nije paranoja, zaista je tako
------------------------------------------------------------------------------------------------

I kako to da se sve više "finih" momaka odlučuje na ovakve brutalnosti?

Uticaj okoline, medija i tekstova popularnih pesama.

U podsvest se ubacuje tempirana bomba - ti isti "fini" momci, da su negde u islamskim radikalnim krugovima, sutra bi razneli sebe i još par stotina oko sebe.

Ispiranje mozga beskonačnim ponavljanjem određenih refrena pesama koji skrivaju strašnu agresiju, a skrivena poruka je "ako ne ideš do koske, ti si sisa".

Najbenigniji primeri, ali šta drugo nego agresija:

"I ne treba mi kljuc, svejedno uci cu
da uzmem ono sto mi pripada
lice lopova casno nosicu
al' bivsi necu biti nikada"
(iebo mu ja mater nenormalnu)

------------------------------------
"
Makar platio životom, naći ću te ja, jedina."
Onaj ko te ljubi sretan je, neka ja, neka je,
sa mnom će se borit za tebe, kunem se, kunem se.
Spreman sam ti dati ovaj život cijeli, pitaj njega je li,
potuć se sa svima, a toliko srce pitaj ga dal ima...!!"

i tako dalje i tako dalje u nedogled...

Pored svih ovih već napljuvanih rijalitija, koji su dno dna i više nego eksplicitni - nikako ne treba zanemariti i ovaj perfidni deo usađivanja u podsvest poruka - "samo do koske, nema povlačenja, ili ubijaš ili budeš ubijen, samo sise ne idu do kraja, uzmi što ti pripada, otimaj i samo ne razmišljaj, nema kajanja..."

Iebem ti život i sve...

...

(VIDEO) KAD PESMU PREKINE RAFAL KALAŠNJIKOVA: Ovo je trenutak u kojem je počeo krvavi pir u Žitištu
http://www.kurir.rs/crna-hronika/vi...-je-poceo-krvavi-pir-u-zitistu-clanak-2337153

Neverovatne stvari...
Da neposredno pre rafala ide pesma "Lipe cvatu" i reci pesme:

Zaklinjem se dusom i Bogom
krvi mojom plavom seljackom
kunem ti se i umrijet cu
ali ja te trazit necu
necu, necu a umrijet cu a umrijet cu

Neverovatno...
Da se naježiš...

....

OTKRIĆE NAKON MASAKRA Monstrum iz Žitišta krio jednu veliku tajnu

Siniša Zlatić (38) bavio se preprodajom oružja, a moguće je i da je automatska puška kojom je počinio krvavi pir u Žitištu bila namenjena za šverc u inostranstvo.

- Zlatić je ilegalno trgovao oružjem. Sarađivao je sa lokalcima iz okoline Zrenjanina u tom poslu. Njima je prodavao ilegalno oružje koje su oni potom švercovali u Dansku, gde su ga prodavali tamošnjim kriminalcima - kaže za “Blic” izvor upućen u Zlatićeve mutne poslove.

On dodaje da su lokalci s kojima je Zoran bio u nelegalnom poslu oružje švercovali u Kopenhagen, gde već duže vreme imaju razgranato tržište. O kojoj količini oružja se radi i koliko je oružja prošvercovano u Dansku, naš izvor nije mogao da precizira.

- U tom poslu je nekoliko ljudi. Koliko su komada oružja prošvercovali do sada, nije poznato, ali se zna da su veoma jaki u poslu i da mnogo zarađuju - kaže naš izvor.

Odakle Siniši oružje i kojim kanalima ga je nabavljao, nije zasad poznato, ali će sada na osnovu puške iz koje je počinio krvavi pir biti pokrenuta dalja istraga.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/ot...um-iz-zitista-krio-jednu-veliku-tajnu/vfqnqzh

----------------------------------------------------

Strasno! Kakav mozak treba da budes da uradis ovo, da ubijes i komsije, prijatelje i ostavis dete kao siroce. Opet se desilo Jabukovo, Velika Ivanca i jos po neko mesto. Saucesca porodicama, nek je laka zemlja ubijenima. :(

OTKRIĆE NAKON MASAKRA Monstrum iz Žitišta krio jednu veliku tajnu

Siniša Zlatić (38) bavio se preprodajom oružja, a moguće je i da je automatska puška kojom je počinio krvavi pir u Žitištu bila namenjena za šverc u inostranstvo.

- Zlatić je ilegalno trgovao oružjem. Sarađivao je sa lokalcima iz okoline Zrenjanina u tom poslu. Njima je prodavao ilegalno oružje koje su oni potom švercovali u Dansku, gde su ga prodavali tamošnjim kriminalcima - kaže za “Blic” izvor upućen u Zlatićeve mutne poslove.

On dodaje da su lokalci s kojima je Zoran bio u nelegalnom poslu oružje švercovali u Kopenhagen, gde već duže vreme imaju razgranato tržište. O kojoj količini oružja se radi i koliko je oružja prošvercovano u Dansku, naš izvor nije mogao da precizira.

- U tom poslu je nekoliko ljudi. Koliko su komada oružja prošvercovali do sada, nije poznato, ali se zna da su veoma jaki u poslu i da mnogo zarađuju - kaže naš izvor.

Odakle Siniši oružje i kojim kanalima ga je nabavljao, nije zasad poznato, ali će sada na osnovu puške iz koje je počinio krvavi pir biti pokrenuta dalja istraga.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/ot...um-iz-zitista-krio-jednu-veliku-tajnu/vfqnqzh

----------------------------------------------------

Strasno! Kakav mozak treba da budes da uradis ovo, da ubijes i komsije, prijatelje i ostavis dete kao siroce. Opet se desilo Jabukovo, Velika Ivanca i jos po neko mesto. Saucesca porodicama, nek je laka zemlja ubijenima. :(

U Žitistu, a i uopste u selima sa doseljenicima iz Bosne, vazi jedno pravilo:"Ti, majka moje dece, moja zena, neces se ti meni šetati sa švalerom pred mojim ocima i pred mojim ljudima."
Pre nego sto ih je pobio, njega su zezali: "Eno ti zene sa švalerom..."
To, naravno, nije opravdanje za ono sto je ucinio, ali, svi znaju mentalitet u ovim krajevima i da ja imam švalera, vidjala bih se sa njim tajno, a ne pred svima u glavnom kafiću.

Svako normalan ima po neki komad oruzja za ne daj boze i to naravno bez dozvole jer samo u tom slucaju to je tvoje oruzje.
Nas narod se vekovima naucio da se sam jedino mozes sacuvati ukoliko si naoruzan

Znači što se tiče toga Srbi i Amerikanci slično razmišljaju. :D Inače Ameri brane svoje pravo na arsenale po kućama time što samo dobar momak sa oružjem može sprečiti lošeg sa oružjem mada ja se nisam nešto naslušao toga kako dobrice porokaju sa mašinkama ove loše u Americi, obično se svi razbeže dok policija ne dodje kada neki psiho sa mašinkom krene da puškara. Isto ti je i kod nas.

Back