petorke ?

Nemam nista protiv dece, al realno je slucaj opisan veoma veoma redak i veliki rizik za zdravlje.
Blizanci, pa cak i trojke bi bile prihvatljivije mnogo sto prirodno i zdravstveno , sto realnije...Nebitan pol, da su ziva i zdrava.
A ako vec pitas za zelje pola onda i decak i devojcica.

Nemam nista protiv dece, al realno je slucaj opisan veoma veoma redak i veliki rizik za zdravlje.
Blizanci, pa cak i trojke bi bile prihvatljivije mnogo sto prirodno i zdravstveno , sto realnije...Nebitan pol, da su ziva i zdrava.
A ako vec pitas za zelje pola onda i decak i devojcica.

moja komsinica je rodila trojke, porodjajna tezina od 1550 g-1700 g u 7. mesecu....poradjala se prirodno i tolio krvarila da je za malo umrla, jedva su joj uspeli zaustaviti krvarenje....bebe su bile u inkubatoru, vestacka ishrana....istina, sada su vec veliki i sva sreca su dobro ali je imala veliku borbu da ih odhrani, bili su sitni i bilesljivi.....

да само кад се роди једно дете, трудничко је годину дана
кад су близанци, тројке, мислим да је дбе год

moja komsinica je rodila trojke, porodjajna tezina od 1550 g-1700 g u 7. mesecu....poradjala se prirodno i tolio krvarila da je za malo umrla, jedva su joj uspeli zaustaviti krvarenje....bebe su bile u inkubatoru, vestacka ishrana....istina, sada su vec veliki i sva sreca su dobro ali je imala veliku borbu da ih odhrani, bili su sitni i bilesljivi.....

Pa to i kazem, veliki je rizik viseplodna trudnoca,pogovo sve sto je vise od blizanacke, a ima veze i sa organizmom, godinama itd, ne znam koja budala je resila da je poradja prirodno ako je u pitanju neko skorije savremeno vreme...

kako bi se osjecali da vam se dese petorke ? i to recimo pet kceri ...

puna-kuca-australka-je-rodila-petorke-sada-ima-16-ero-djece-504x335-20110936-20110905124226-0e225001d72d2809d81bd9e5332f08b0.jpg
Pet slatkih devojcica :zaljubljena::heart2:

Back