Petnaestogodišnjak pregazio ženu

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa, ako je bio sam, jako je zeznuto....roditelji će da odgovaraju 100% .

Ja sam naučila da vozim s 11 godina i vozila po seoskim putevima, ponekad, ali moj ćale od mene nikada nije odvajao i uvek imao nadzor nada mnom.

Mislim da odgovara za svoje postupke nakon 14+,sto bi znacilo da treba u maloletnicki zatvor...
Ali kad su njegovi imali za kola i benzen,sto ne bi i za sudiju...

E pa, ako je bio sam, jako je zeznuto....roditelji će da odgovaraju 100% .

Ja sam naučila da vozim s 11 godina i vozila po seoskim putevima, ponekad, ali moj ćale od mene nikada nije odvajao i uvek imao nadzor nada mnom.

И ја сам возио од 13. али исто тако на неким споредним путевима где је пусто и ћале је увек био уз мене

Malcu ne bih ništa.
Al' bih mu iebo oca....!
Ostavlja ključeve na "izvolte".
Tako je mog'o ostaviti i utoku, napunjenu !
I, posle, kuku, lele....!

:ok:

Nešto razmišljam, možda je njegov otac bio siguran da ima kontrolu nad njim, ali on...iskrao se, ukrao ključ pa zbris'o?

И ја сам возио од 13. али исто тако на неким споредним путевима где је пусто и ћале је увек био уз мене

Tako se najbolje uči tamo gde je pusto, osetiš snagu ove gordosije :)

Poslednja izmena:
Драго ми је што је ћале тада одвео на вожњу с обзиром да ми је требало доста времена да се навикнем...
Да нисам никако возио пре часова у ауто школи тешко би то ишло :)

I meni je drago što me je naučio ...ali se ne sećam kako mi je bilo iz prve...a sećam se u selu svi čudili i pričali 'dete iz trećeg osnovne vozi auto! vidi, to mu je ćerka!' :zcepanje:. a vidiš dete ko dete nisam baš shvatala ozbiljno vožnju, ali naši i tuđi životi ne.

Nisam žurila sa vozačkom dozvolom, upisala obuku vožnje tek u 23 - oj godini, moj instruktor sa trećeg časa odmah me vodio u veoma prometan saobraćaj, to nikad neću zaboraviti i položila iz prve tako da je to bilo očekivano :) i povremeno vozila očev auto, onda se zaposlila i štedela novac na veliko, devojke razabcivale na sitnice a ja veoma veliko krupno :rumenko: i posle kupila auto uz očevu pomoć. i osećam se kao profesionalac. dugačaaaaak staaaaž.
;)

Poslednja izmena:
I meni je drago što me je naučio ...ali se ne sećam kako mi je bilo iz prve...a sećam se u selu svi čudili i pričali 'dete iz trećeg osnovne vozi auto! vidi, to mu je ćerka!' :zcepanje:. a vidiš dete ko dete nisam baš shvatala ozbiljno vožnju, ali naši i tuđi životi ne.

Nisam žurila sa vozačkom dozvolom, upisala obuku vožnje tek u 23 - oj godini, moj instruktor sa trećeg časa odmah me vodio u veoma prometan saobraćaj, to nikad neću zaboraviti i položila iz prve tako da je to bilo očekivano :) i povremeno vozila očev auto, onda se zaposlila i štedela novac na veliko, devojke razabcivale na sitnice a ja veoma veliko krupno :rumenko: i posle kupila auto uz očevu pomoć. i osećam se kao profesionalac. dugačaaaaak staaaaž.
;)

Ја сам одмах након што сам напунио 18 година уписао часове, иначе сад имам 20 година
Пао сам први пут јер су ми се руке и ноге неконтролисано тресле, то ми се никад у животу није десило да сам био тако нервозан :D

Ја сам одмах након што сам напунио 18 година уписао часове, иначе сад имам 20 година
Пао сам први пут јер су ми се руке и ноге неконтролисано тресле, то ми се никад у животу није десило да сам био тако нервозан :D

Ja sam bila sigurna i opuštenija zato mi je sve išlo glatko. :) Lepo sam sve pripremila, instruktor se ponosio mnom.

Po mom mišljenju da deca koja rano nauče vožnju kasnije lako uklapaju sa testovima i obukom od onih koji nisu.

Back