Petljancija...

♫ ♪♫ Musix ♫ ♪♫

Zainteresovan član
Poruka
116
Devojke pazite ovo: :eek:
Dosla mi je drugarica iz Danske sa muzem.
Bila je da sredjuje papire i da produzi vozacku dozvolu, jer u Danskoj nije polagala.
Zena u MUP-u joj je rekla da ona nije prijavljena sa muzevim prezimenom i da mora da ode u Grcku gde se udala, da izvadi neki pair o vencanju, da ode u Dansku da prevede taj papir i onda da posalje u ambasadu koja ce polsati taj papir u Srbiju. I tek onda moze da ode iz Žitišta u Zrenjanin da uzme rodni list... :eek:

Znaci ne verujem...

Sta mislite o ovome, da li da se petlja?
Sta bi ste vi uradile?
Ja bih licno odustala... :confused:

• Podržavam
Reactions: Em.
Bila je da sredjuje papire i da produzi vozacku dozvolu, jer u Danskoj nije polagala.
Zena u MUP-u joj je rekla da ona nije prijavljena sa muzevim prezimenom i da mora da ode u Grcku gde se udala, da izvadi neki pair o vencanju, da ode u Dansku da prevede taj papir i onda da posalje u ambasadu koja ce polsati taj papir u Srbiju. I tek onda moze da ode iz Žitišta u Zrenjanin da uzme rodni list... :eek:

Znaci ne verujem...

Sta bi ste vi uradile?

...rodni list, ili izvod iz maticne knjige mogu da joj posalju postom....
...ne mora da ide u Dansku da bi prevodila dokument, treba da ode negde
kod nekog da joj to nostirifikuje...ima ih bar u Bg mislim za sve jezike...
...e sad ako joj je lakse da polaze vozacki u Danskoj, ne znam sto bi se
petljala sa svim tim..ako nije, onda nema izbora...
...i sigurno moze i brze to da resi...neka ode u Ljermotovu, pa neka se lepo
raspita, al' ne kod neke salteruse, vec kod sefa.....
...ja bi tako...

Hvala na odgovoru.
Kaze da tamo (u Danskoj) nazove telefonom i sutradan dobije sve sto joj treba. :eek:
Kako kaze u Danskoj je tesko da se polaze, jer mora i sa leve i sa desne strane da polaze. :eek:
Pa kao mora sve ambasada da resi :neutral:
Bezveze...
Dobro onda recicu joj ovo... :D
Hvala puno.

Znaci ne verujem...

Sta bi ste vi uradile?

Pa brate to se ne radi tako vec je pre svega trebala da se raspita o proceduri

jel postoji u toj Danskoj sken, fax i sl
Da covek putuje da izvadi dokument
Kakva glupost
Pa to nema ni u Srbiji, cak i ovde mozes da dobijes izvod ako ga narucis preko interneta
Glupost

jel postoji u toj Danskoj sken, fax i sl
Da covek putuje da izvadi dokument
Kakva glupost
Pa to nema ni u Srbiji, cak i ovde mozes da dobijes izvod ako ga narucis preko interneta
Glupost

Хехе, како је мој ћале живео у једном селу десетак километара од наше вароши 1948. кад је био онај велики послератни попис - моје држављанство се налази тамо.
И кад ми је пре годину и по дана требало да бих направила нови пасош - речено ми је да морам да одем тамо лично, јер ''не постоје техничке могућности да ми га пошаљу''.:eek::roll::dash:
Џаба се људи убише да направе информационе системе и сва ова чуда технике...:roll:

Онда сам звала тамошњег матичара, па ми га је послао поштом (добро да није дилижансом :roll:), јер месна канцеларија ради само до 1, морала бих да одсуствујем један дан с посла да бих добила тај ебени папир....:dash:

Back