lazacar2005
Obećava
- Poruka
- 87
Mislim da je Vukcevic trebao da igra u prvoj postavi i da ne menja Koromana. Sta vi kazete ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koroman je odlican fudbaler ali on igra u jednom ekstra tempu koji je nemoguce izdrzati do kraja!lazacar2005:Mislim da je Vukcevic trebao da igra u prvoj postavi i da ne menja Koromana. Sta vi kazete ?
tako ni Genija nismo dirali niti komentarisali pa nigde nismo ni otisli na kraju!!!Mozemo samo da se molimo za baraz jer nas litvanija ceka!!!! Hitno zvati Sisketa!!!!FORSETI:Dal' Petkovic gresi? Ne bih rekao. Ne treba ga dirati. Covek za sada dobro radi svoj posao. Ima resenje za igre protivnika ali ocigledno je da nam nedostaje kako se kaze "zavrsnica" tj. gol. Ispostavilo se da Vukceviceve lopte mogu biti upotrebljive za visoke igrace (Zigic) i trebalo bi u nekoj prijateljskoj utakmici videti kako to izgleda (mozda vec u Torontu sa Italijanima?). Protiv Belgije je golova moglo i trebalo biti! Konacno nam je opet sudija kriv i tako bi. Ipak na dobrom je putu (Petkovic) da se od igraca koje ima na raspolaganju napravi okosnica za jako dobru i veoma kvalitetnu reprezentaciju. Apetiti su nam uvek preveliki i kao da ne poznajemo sta znaci rec realnost. Cini mi se da postoji i odredjena tenzija kod igraca dok igraju kao domacini. Jako se dobro snalaze u gostima. Prava je steta sto sledecu utakmicu sa Litvancima ne igraju kao gosti. Tri boda bi bila zagarantovana! Ovako, plasi me da se ne desi opet NERESENO! Mada svasta je moguce... Litvanci su "naceti", palo je dosta zutih kartona protiv spanaca i pametnom igrom moze da se i dalje bori za direktan plasman. Rado bih video kada bi se iz FSSCG dao neki EURO bosancima da otmu dva boda Spancima
Sve u svemu - baraz je realnost (nadam se).
gagizr:tako ni Genija nismo dirali niti komentarisali pa nigde nismo ni otisli na kraju!!!Mozemo samo da se molimo za baraz jer nas litvanija ceka!!!! Hitno zvati Sisketa!!!!FORSETI:Dal' Petkovic gresi? Ne bih rekao. Ne treba ga dirati. Covek za sada dobro radi svoj posao. Ima resenje za igre protivnika ali ocigledno je da nam nedostaje kako se kaze "zavrsnica" tj. gol. Ispostavilo se da Vukceviceve lopte mogu biti upotrebljive za visoke igrace (Zigic) i trebalo bi u nekoj prijateljskoj utakmici videti kako to izgleda (mozda vec u Torontu sa Italijanima?). Protiv Belgije je golova moglo i trebalo biti! Konacno nam je opet sudija kriv i tako bi. Ipak na dobrom je putu (Petkovic) da se od igraca koje ima na raspolaganju napravi okosnica za jako dobru i veoma kvalitetnu reprezentaciju. Apetiti su nam uvek preveliki i kao da ne poznajemo sta znaci rec realnost. Cini mi se da postoji i odredjena tenzija kod igraca dok igraju kao domacini. Jako se dobro snalaze u gostima. Prava je steta sto sledecu utakmicu sa Litvancima ne igraju kao gosti. Tri boda bi bila zagarantovana! Ovako, plasi me da se ne desi opet NERESENO! Mada svasta je moguce... Litvanci su "naceti", palo je dosta zutih kartona protiv spanaca i pametnom igrom moze da se i dalje bori za direktan plasman. Rado bih video kada bi se iz FSSCG dao neki EURO bosancima da otmu dva boda Spancima
FORSETI:Dal' Petkovic gresi? Ne bih rekao. Ne treba ga dirati. Covek za sada dobro radi svoj posao. Ima resenje za igre protivnika ali ocigledno je da nam nedostaje kako se kaze "zavrsnica" tj. gol. Ispostavilo se da Vukceviceve lopte mogu biti upotrebljive za visoke igrace (Zigic) i trebalo bi u nekoj prijateljskoj utakmici videti kako to izgleda (mozda vec u Torontu sa Italijanima?). Protiv Belgije je golova moglo i trebalo biti! Konacno nam je opet sudija kriv i tako bi. Ipak na dobrom je putu (Petkovic) da se od igraca koje ima na raspolaganju napravi okosnica za jako dobru i veoma kvalitetnu reprezentaciju. Apetiti su nam uvek preveliki i kao da ne poznajemo sta znaci rec realnost. Cini mi se da postoji i odredjena tenzija kod igraca dok igraju kao domacini. Jako se dobro snalaze u gostima. Prava je steta sto sledecu utakmicu sa Litvancima ne igraju kao gosti. Tri boda bi bila zagarantovana! Ovako, plasi me da se ne desi opet NERESENO! Mada svasta je moguce... Litvanci su "naceti", palo je dosta zutih kartona protiv spanaca i pametnom igrom moze da se i dalje bori za direktan plasman. Rado bih video kada bi se iz FSSCG dao neki EURO bosancima da otmu dva boda Spancima
how_yes_no:Smatram da Petkovica ne treba menjati, covek je glup za sve sem za fudbal, a upravo takav jedan nam i treba.
@Nebaa
sta pricas ti brate, pa koga da uvede od mladih, aj mozda jedino Lazovic je zasluzio da se oproba u A selekciji, mada i on trenutno nije u najboljoj forim, pa pogledaj njegovu igru protiv Belgije na prosloj utakmici. Mada lazovic ima pobednicki mentalitet i mozda bi bilo pametno staviti ga na spisak, pa nek sedi na klupi da popravi atmosferu u ekipi. Ostali "mladi" nisu zasluzili da se pomere u A selekciju. Nabrojao si izmedju ostalih i Jankovica, da slazem se da je decko talenat, ali za sada je samo "talentovan mladic" daleko je od stadijuma "prvoklasnog igraca" i nema koga da zameni u A selekciji. Evo reci ako po tebi za njega ima mesta, kazi umesto koga bi ga ti ubacio?