- Poruka
- 92.118
Šta je rešenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam razumeo 100:1/2 +20Neprecizna postavka, sa cijom polovinom?
Kako su ponidjena resenja, zakljucujem da je sa 50 jer da je sa 100/100/50 bilo bi 70.
Dakle, 100/50 + 20 = 22
Ako ne piše s čijom polovinom onda je s polovinom kao brojem, pa je Pop u pravu.Neprecizna postavka, sa cijom polovinom?
Kako su ponudjena resenja, zakljucujem da je sa 50 jer da je sa 100/100/50 bilo bi 70.
Dakle, 100/50 + 20 = 22
a, b, c, ili d?Ako ne piše s čijom polovinom onda je s polovinom kao brojem, pa je Pop u pravu.
Ne mozes to zakljuciti jer moze i polovinom bilo kog broja, zasto bi 1 bilo specijalno?Ako ne piše s čijom polovinom onda je s polovinom kao brojem, pa je Pop u pravu.
ali nema odgovora 220 u ponuđenim rešenjimaAko ne piše s čijom polovinom onda je s polovinom kao brojem, pa je Pop u pravu.
..u voltima.ali nema odgovora 220 u ponuđenim rešenjima
Možeš.Ne mozes to zakljuciti jer moze i polovinom bilo kog broja, zasto bi 1 bilo specijalno?
To je tvoje subjektivno shvatanje. No kao sto smo naveli, ponudjeni odgovori, preciziraju o cijoj polovini se radi.Možeš.
Da se htelo drugačije onda bi se napisalo "polovinom broja tog i tog" ili ako se mislilo na sam broj 100 kazalo bi se " Podeli 100 njegovom polovinom" Ovako napisano se odnosi baš na polovinu kao broj.
Zamisli da želiš da podeliš 100 sa 1/2. Kako bi to napisao rečju nego baš ovako.
Половина није број.Ako ne piše s čijom polovinom onda je s polovinom kao brojem, pa je Pop u pravu.