- Poruka
- 8.889
Опусти се

Smesno mi

Ovaj lik vajs mi se sve vise i vise svidja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опусти се
Smesno mi
Ovaj lik vajs mi se sve vise i vise svidja![]()
Tebi takođe, ti ovde ljudima psuješ mater a u RL si manji od makovog zrna. I MOŽDA SI SLEDEĆI ZA BLOKADU!
Gledajte ovog ludaka deco Ovo na pvtu pisao
![]()
![]()
![]()
Pa nema razloga. Ti se zalažeš za Jugoslaviju, protiv Srbije.
ti prestani da mastas da imas koitus sa nekim pedofilom i uzmi se u pamet dete !!
A weis je banovan trajno ili samo na par dana?
Sigurni smo da je tako... Ne brini, sve ce to da srede vanzemaljci...
Dobro si joj rekao!
Nije banovan, samo je blokiran da mu se teme, postovi i blogovi ne vide; vide ih samo admini i modovi.
Dobro si joj rekao!
Nije banovan, samo je blokiran da mu se teme, postovi i blogovi ne vide; vide ih samo admini i modovi.
pa razumi anitu ona je sexualno opterecena hebiga.
ali nebitno je to.
bitno je da si digla dzevu oko blokiranja antisrpskih postova.
Inace.. sta pise ono anita da je weis tebi oduzeo nevinost sa tvojih 14 godina? jel to tacno?
Lol ne, vec je vejs sam sebi oduzeo nevinost sa 14 godina
Procitaj malo bolje post genije. Ko sta pise xD
pa razumi anitu ona je sexualno opterecena hebiga.
ali nebitno je to.
bitno je da si digla dzevu oko blokiranja antisrpskih postova.
Inace.. sta pise ono anita da je weis tebi oduzeo nevinost sa tvojih 14 godina? jel to tacno?
А ти си још луђи ... Па то је он,...
Naiđe džin i zarobi Snežanu i sedam patuljaka. I zatraži od Snežane da mu ****** da joj ne bi pojeo patuljke. I ona odbije. I on joj pojede pet patuljaka. I ona pristane da mu ****** da bi joj ostala ona dva patuljka. I tako ona puši, puši, puši, a džin joj pojede još pet patuljaka. Ona kaže: „Što si pojeo još pet patuljaka?“ A on će na to: „Ćuti i puši!“ I ona jadna puši, puši i puši, a on pojede još pet patuljaka... i tako dalje...