PETICIJA

Tebi takođe, ti ovde ljudima psuješ mater a u RL si manji od makovog zrna. I MOŽDA SI SLEDEĆI ZA BLOKADU!

Ne,meni ne treba.

Gde si ti video da ja nekom psujem mater,a pogotovu da sam u RL manji od makovog zrna?:hahaha:

Uzgred ne,u RL psujem mater a ovde necu da me ne banuju svaki dan,ali sam siguran da je to upravo tvoj opis,a kakav sam ja ti to ne mozes znati posle 30 poruka,znaci lupas gluposti i to te automatski diskvalifikuje kao bilo kakvog branioca.

Naravno da nisam sledeci,a i nema razloga da budem blokiran,zasto bi?

Poslednja izmena:
Pa nema razloga. Ti se zalažeš za Jugoslaviju, protiv Srbije.

Pa naravno da nema razloga,a weishaupt je verovatno blokiran upravo zbog toga sto si naveo-zalaganje protiv Srbije,ali ovo je smesno...........policija treba da ga blokira a ne krstarica.

Usput pamflet koji si postavio je krajnje smesan,jer pocinje sa-ja nikad nikog nisam uvredio a nastavlja sa 20 redova uvreda :hahaha:

Ja sam protiv svih vrsta ogranicavanja osim postovanja privatrnosti i imovine a ko to prekrsi treba da leti.
Ipak ako se radi o predofiliji toga nebi samo banovao vec i obesio da ne kazem zasta.

Dobro WEISHAUPTE dosadan si kao i onih 240 blogova kojih si napisao pre 200 godina i samo ih kopiras.......prestani da siris bolesnu propagandu i pocni nirmalno da se ponasas.........u svakom slucaju te treba zatvoriti.

I greska,necemo svi nego -SAMO TI,posto je jedino tebe blokirao.

Smaras :mrgreen:

Dobro si joj rekao!

Nije banovan, samo je blokiran da mu se teme, postovi i blogovi ne vide; vide ih samo admini i modovi.

pa razumi anitu ona je sexualno opterecena hebiga.

ali nebitno je to.

bitno je da si digla dzevu oko blokiranja antisrpskih postova.

Inace.. sta pise ono anita da je weis tebi oduzeo nevinost sa tvojih 14 godina? jel to tacno?

pa razumi anitu ona je sexualno opterecena hebiga.

ali nebitno je to.

bitno je da si digla dzevu oko blokiranja antisrpskih postova.

Inace.. sta pise ono anita da je weis tebi oduzeo nevinost sa tvojih 14 godina? jel to tacno?

Lol ne, vec je vejs sam sebi oduzeo nevinost sa 14 godina :hahaha:
Procitaj malo bolje post genije :D. Ko sta pise xD

Naiđe džin i zarobi Snežanu i sedam patuljaka. I zatraži od Snežane da mu ****** da joj ne bi pojeo patuljke. I ona odbije. I on joj pojede pet patuljaka. I ona pristane da mu ****** da bi joj ostala ona dva patuljka. I tako ona puši, puši, puši, a džin joj pojede još pet patuljaka. Ona kaže: „Što si pojeo još pet patuljaka?“ A on će na to: „Ćuti i puši!“ I ona jadna puši, puši i puši, a on pojede još pet patuljaka... i tako dalje...

WEIS verovatno si bio uradjen pa si zaboravio......ovaj vic si vec pricao :mrgreen::hahaha:

Back