Peticija za smenu Borisa Tadica

Samantha Jouns:
Ova peticija je glupost......

Све петиције су глупост. Ја потписујем само за заштиту животиња. Наравно и нешто интерно - као рецимо кад смо тражили да нам врате кафе-кувара на спрат. Вратили су га трт-милојка, а и више нисмо на том спрату... Потписао бих и да се ућутка Перо Луковић, пошто је он на том нивоу. Потписао сам и да дођу Depeche Mode. Другарица тражила.
Све ове друштвено-корисне... батали бато.

п.с. Радост је видети и ваш аватар госпођице...

Jel ima negde i peticija za Kostunicu? I za sve ministre? I guvernere i viceguvernere i savetnike... i ... Da mi lepo izglasamo faraonsku drzavu u sred Evrope pa da postavimo nekog baju za faraona... pa raspalimo po piramidama... bar cemo biti atrakcija...

Хм... јеси ли ишао у комунистичку школу?
Ја сам довољно стар, па могу рећи да јесам. Бар основну.
Имали смо неко грабуљање, оно у природи. У том смислу свака петиција која се потписује на улици је друштвено-корисна. Бар да си на ваздуху.
Ово остало ме заболе као и остали народни фронтови. Ја сам одслужио своје до 5. октобра. Сад се борим за своје циљеве.

Он је након убиства председника Србије, његове екселенције Слободана Милошевића у "Хашком суду" себи дао за право да кршећи закон изјави: "Сахрана Милошевића уз државне почасти не долази у обзир због дела које је он починио"
Jedina pametna recenica koju je ikada Tadic rekao.

Lacibg:
Pobogu, zar nije neko mogao malo pismenije da napiše tu prokletu peticiju.
Ja jesam za smenu Tadića, ali da ti pravo kažem, "ono" je tako sramotno sročeno
da bi me bila sramota da potpišem.
Ideja je dobra, al je odrađeno užasno.
Ja nisam napisao tu peticiju , ali sam je potpisao . Zanemarite to sto je napisano ispod naslova , s tim se ni ja u potpunosti ne slazem . Usredsredite se na naslov . Dalje unistavanje Srbije MORA da se zaustavi .

P.S. Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu je preimenovan uz pomoc peticije dole (sa je istog sajta) .

http://www.petitiononline.com/nt888sv/petition.html

Back