Петиција за ослобаћање убице Ђинћиђа – „скандал уз пређутни благослов власти“

Zanimljiva logika botova.....priznaju odluke haskog ratnog antisrpskog tribunala i ustaskih sudova, ali ne i nalaze evropske unije da je u Srbiji sud korumpiran, sto inace ne znaci da je pod uticajem drzave, vec da je pod uticajem mafije, pa tako i njegovbe odluke podlezu preispitivanju.
A svi mi koji zivimo u srbiji znamo da je pravosudje u Srbiji kriminalno, pa je vrlo diskutavilno kakve odluke i presude donosi, narocito sto je od smrti Djindjica najvecu korist imao neprijatelj Srbije i pljackaski klanovi oko Djindjica. Da ne govorimo o sumnjivim ubistvima "kriminalne grupe koja je ubila premijera" kao svedocima rada svih krimosa oko Djindjica koji su se okoristili njegovim ubistvom.

Svedoci smo politickim presudama od kojih korist ima mafija i svi neprijatelji, svedoci smo kriminalnim presudama i sudijama kriminalcima, a o tuziocima da ne govorimo....nije moguce da postanes sudija ili tuzilac, ako nisi clan mafije DSS i DS.
U tom kontekstu preispitivanje nevinosti politickih osudjenika jedne mafijaske grupe, i to svi znamo da je zuta vlast bila kriminalna, mora da dodje pod lupu.
Podrska Kapetanu Draganu....

Novine su bile pune losih naslova o premijeru... koliko se secam tu je bio i kurir.... Uglavnom narod ga je vecma mrzeo, kao služba i njeni mediji....
Ne, to nije zbog propagande, nego konkretnih postupaka i izjava, cak i da vise verujes stranim novinama trebalo je da citas DW i znala bi razloge....ja razumem da ono sto se ne objavi to se nije dogodilo, kod vas koji se krijete jer vam je savest "cista"...

Po meni DW mu je stavio metu na celo da bi bio sklonjen, pa su velike indicije da ga srbi nisu ni ubili, vec stranci....a kako se osude nevini sam vec pisao, sami "priznaju" ili ih javnost osudi, a javnost je tada bila DSS....poznata mafijaska partija....
To pricas o onoj izmisljotini nasih medija da je Djindjic rekao da treba bombardovati Srbiju? Ti si bas bas u teskoj zabludi...
A provaljujem i da verujes u bajke nase sluzbe kako su ga stranci ubili...svasta..koko ti nasi antihristi poturaju price...gde ce im dusa....

Draga koleginice iz avganistanske metropole, DW nije nas list, a evropi je bas trebala takva budaletina da trazi bombardovanje....
a naravno da su nasi mediji sumnjivog morala, kao i sva srpska elita kojoj pripadaju....
Sta li ti lupetas... Pa nadji gde je to rekao i kad?

Vama botovima se i svodi zivot na net....nadji sama. Ja sam to cuo iz njegovih usta....
heheh...svi ste vi ludaci culi iz njegovih usta pa preveli sa nemackog... Covek nikada to nije izjavio...To je obicna izmisljotina kao i ona za "milosrdog andjela"...

Da su vasi debilni ortaci postavljali predasjnike da obeleze sta treba da se gadja i da su platili bombardovanje da bi opljackali srbiju zauzvrat dali kosovo?
Eto slucajno sam bio prisutan kada elita postavlja tackaste predajnike...i slucajno sam bio ziv u srbiji da vidim pljacku i kriminalna sudjenja....u korist siptara.
A eto slucajno sam i na forumu gde mi nalog iskljucuju cim pisem na politici....pa za svaki post moram da se logujem....i imam vremena dok me ne iskljucite....
Sve su to, skoro, teorije zavere....osim sto je vidljiva zavera losih djakasrpskih....

Imali smo sudstvo samo i potpuno je radilo svoj posao samo par nedelja sza vreme sablje i to je sve...Potom se opet sve vratilo na predjasnje staze...
Samo tada, dok je pobila ljude po srbiji? Pa ono jes iz vaseg ugla pravde i postenja....sto vise srba ubiti...

Samo tada, dok je pobila ljude po srbiji? Pa ono jes iz vaseg ugla pravde i postenja....sto vise srba ubiti...
Tada su tvoja mama Ceca ili recimo tata Lukas bili tamo gde pripadaju, iza resetaka, kao i mnogi drugi slicni... Ali sad u ovom tvom vremenu opet vedre i oblace...

Ceca i Lukas? Opasni politicki kriminalci....ili svedoci mozda?
Ma to je samo primer, oni su tu maskote... Inace je jedino tad kriminal stajao u mestu, ali vi necete takvo drustvo i to zbog vas takvih koji zivite na pogon nacionalizma nema legitimitet...vecina ste,,,

Da ne raspravljamo o glupostima iz tvog ugla shvatanja. Srbija je jos u vlasti drzavnih kriminalaca postavljenih dok je mafija pravila ustav i zakon. Takvi se vuku jos iz 70tih...posle ubistva Djindjica zakoni se privremeno menjaju i ponovo vracaju na staro, a svedoci uklanjaju. Za ubistvo premijera je optuzen pukovnik jer je bio milosevicev direktni telohranitelj, a ne zato sto je nekoga ubio...u isto vreme je izvrsena pljacka penzionog fonda slanjem u punu penziju mafijaskih kadrova i postavljanje novih do krajnje prosirenih kadrovskih lista.
Tu gamad treba skloniti sto pre....a nevine osloboditi....Mada po vasem shvatanju pravde, kostunica je pomilovao ubice srba....bez problema....i jos gore u zatvor poslao nevine srbe....

Ma to je samo primer, oni su tu maskote... Inace je jedino tad kriminal stajao u mestu, ali vi necete takvo drustvo i to zbog vas takvih koji zivite na pogon nacionalizma nema legitimitet...vecina ste,,,
pa kako ne, siptari nisu ubijali po srbiji i kosovu....a kostunica nije kriminalac koji oslobadhja svoje saradnike u ubijanju srba....Kostunica je maskota kriminalne srbije....a djiindjic ma koliko glup ne bi uradio to sto je radio kostunica po srbiji....

Kome jos nije jasno da su Zvezdan i Legija politicki zatvorenici, kao sto je i sudjenje kapetanu draganu politicko sudjenje srbiji...da ne pominjem mnoge druge koji su zatvoreni sto su branili srbe na kosovu....ciji su zivoti unisteni zbog kriminalne politike cikaskog udruzenja srba rusa i otceljene srpskoruske crkve....u saradnji sa ustasama i siptarima kao izvrsiocima....

Back