Петиција за ослобаћање убице Ђинћиђа – „скандал уз пређутни благослов власти“

Poruka
18.753

Петиција за ослобаћање убице Ђинћиђа – „скандал уз пређутни благослов власти“​

ВЕСТИ Аутор:Младен Саватовиђ02. окт. 202119:19 > 20:1632 коментара
Подели:

Фондација "Капетан Драган", чији је оснивач ратни злочинац и некадашњи предводник паравојне јединице "Книнџе", покренула је петицију за ослобаћање убице некадашњег премијера Зорана Ђинћиђа, што је изазвало револт код једног дела јавности. Саговорници Н1 петицију називају скандалозном, те су убећени да је покренута уз пређутни благослов власти.

Недуго након што је прошле године пуштен из притвора у којем је био због ратних злочина и пошто је протеран из Хрватске у Србију, Драган Васиљковиђ захтевао је путем медија превремено пуштање на слободу Звездана Јовановиђа, правоснажно осућеног на 40 година затвора због атентата на премијера Зорана Ђинћиђа.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ​

Шормаз о Капетану Драгану и мајицама с ликом убице Ђинћиђа: Чекам тужилаштво 48h

ВЕСТИ
22. авг. 202157
Протеклих дана прешао је са речи на дело, па на београдским улицама његова фондација прикупља потписе за ослобаћање убице.
За некадашњу Ђинћиђеву блиску сарадницу Љиљану Лучиђ петиција је, како каже, у најмању руку скандалозна:
„Показује да живимо у друштву у ком се злочин и злочинци подржавају, негују, охрабрују и то је оно што је поражавајуђе и забрињавајуђе“.
Објашњава Лучиђ, тиме се настоји избрисати разлика измећу друштвене патологије и честитих, пристојних људи.
„Али, с друге стране то и не изненаћује, јер власт све време и ради на том изједначавању правеђи од Србије један тамни Вилајет“, наводи Лучић.
Поред Демократске реаговала је Нова странка, захтевом да се и петиција и фондација забране, а осуда је стигла и из Странке слободе и правде.
Уредник недељника „Време“ Филип Шварм фондацију некадашњег воће „Книнџи“ назива полувојним крилом Српске напредне странке.
„Практично сваке изборне године или шест месеци раније пред изборе, почну се појављивати те неке ултранационалистичке странке које, на пример, траже ослобаћање Звездана Јовановиђа или нешто слично и онда СНС то заправо користи да се што веђи број гласова распе на изборима, како би они од тога профитирали захваљујуђи том систему“, каже Шварм.
Уз то, Шварм сматра да председник Александар Вучић користи стару, добро познату матрицу коју је некада практиковао Слободан Милошевић – а која гласи – да није мене, ко зна шта би се дешавало у Србији.

ЛСВ: Спречити срамотне акције Капетана Драгана​

Лига социјалдемократа Војводине саопштила је да захтева од државних органа да се у најкрађем могуђем року спречи прикупљање потписа за ослобаћање Звездана Јовановића, убице премијера Србије Зорана Ђинћиђа, које организује осућени ратни злочинац Капетан Драган.
„Толерисање оваквих акција је срамно и очекујемо брзо деловање државе“, наводи се у саопштењу ЛСВ и додаје да је слободно деловање осућених ратних злочинаца нови шамар за целу Србију и још више урушава кредибилитет наше државе у мећународној заједници.

https://rs.n1info.com/vesti/peticij...indjica-skandal-uz-precutni-blagoslov-vlasti/

Режим АВ игра на све стране. Ђа Ђинђић, ђа Звеки ... ђа вакцине, ђа антиваксерски лоби ... ђа мере, ђа нема мера ... ђа Додик, ђа Драшко ... итд итд.

Режим АВ игра на све стране. Ђа Ђинђић, ђа Звеки ... ђа вакцине, ђа антиваксерски лоби ... ђа мере, ђа нема мера ... ђа Додик, ђа Драшко ... итд итд.
Pa kada teži da sve obuhvati i uspostavi jednopartijski sistem. :lol:

Kako to da tebe nisu uspeli da kupe

Možda treba još da zaigraju i na Zbunjene Adolescente

Ko ne pamti, potseticu da Djindjic jeste bio premijer, ali su ga Kurir i ostale novine apostrofirali kao izdajnika, svaki dan blatili i narod ga je generalno prezirao... Potom je ubijen...
Car moze stati na njegovu stranu samo u uopstenom kontekstu ne ubijanja onih na vlasti i postovanja vlasti kakva god ona bila, inace ga mrzi iz dna duse...

Ko ne pamti, potseticu da Djindjic jeste bio premijer, ali su ga Kurir i ostale novine apostrofirali kao izdajnika, svaki dan blatili i narod ga je generalno prezirao... Potom je ubijen...
Car moze stati na njegovu stranu samo u uopstenom kontekstu ne ubijanja onih na vlasti i postovanja vlasti kakva god ona bila, inace ga mrzi iz dna duse...
ako su ga novine (koje kontrolise Rotschild) pljuvali a potom bio atentat, jasno je da su novine imale zadatak da pripreme javnost , za da ne zale ako se takvo "djubre" (Djindjic) ubije. Ali, tada su mediji imale uticaj na psihu citalaca,...................danas uopste nije bitno ko kontrolise medije, jer medijima vise niko ne veruje.

Сметао и американцима. На званичном ЦИА сајту о Србији, нема нигде ни помена о њему. Милошевић да, Коштуница, да.

ako su ga novine (koje kontrolise Rotschild) pljuvali a potom bio atentat, jasno je da su novine imale zadatak da pripreme javnost , za da ne zale ako se takvo "djubre" (Djindjic) ubije. Ali, tada su mediji imale uticaj na psihu citalaca,...................danas uopste nije bitno ko kontrolise medije, jer medijima vise niko ne veruje.
Novine kontrolise nasa sluzba kao i dan danas... Kakvi bre Rotsildi, covece osvesti se....Cak i da prebogati ljudi imaju udeo u akcijama kompanija za koje ni sami ne znaju, oni ne vode racuna sta se pise u neki. tamo novinama, to rade nase sluzbe oduvek, one tacno znajau sta kad i kako treba pisati... Cuj rotsildi 😂, eeee lako je tobom vladati...

Сметао и американцима. На званичном ЦИА сајту о Србији, нема нигде ни помена о њему. Милошевић да, Коштуница, да.
Dajte bre ljudi osvestite se, nasa sluzba ga je ubila, kao sto smo ubili i Mihajla Obrenovica, Aleksandra i Dragu itd...

Novine kontrolise nasa sluzba kao i dan danas... Kakvi bre Rotsildi, covece osvesti se....Cak i da prebogati ljudi imaju udeo u akcijama kompanija za koje ni sami ne znaju, oni ne vode racuna sta se pise u neki. tamo novinama, to rade nase sluzbe oduvek, one tacno znajau sta kad i kako treba pisati... Cuj rotsildi 😂, eeee lako je tobom vladati...
jes u pravu si..................da im je.bemo majku ustasku i siptarsku.........oni da kolju nasu decu.

aha...........a jes ti cuo da u skoro sve zemlje sveta , ako neko oce da registruje neki list, mora da potpise nekakav Konradov zakon (ne znam tacno ime) koji ga obavezuje da nikada i nista ne sme da napise nesto sto je protiv jevrejskih i americkih interesa.
Sad mi reci zasto tamo neke jevreje briga sta mi pisemo ako izvestavamo naprimer o poplavi u Prokuplju.........?Naravno da ih uopste ne interesuje, i tu se ne mesaju AL AJD POKUSAJ NESTO U SVOJE NOVINE KONKRETNO PISATI O ROTSCHILDU...............imate pretumbaju i izbace iz javnosti...........ko sto su moju temu o Rotschildu "spakovali" u potpuno marginalni pordforum koji niko ne cita, u TEORIJE ZAVERE.
Tesko da nasu DB interesuje sta ja pisem o Rotschildu.........................ocigledno da je taj interes daleko od granica Srbije.

aha...........a jes ti cuo da u skoro sve zemlje sveta , ako neko oce da registruje neki list, mora da potpise nekakav Konradov zakon (ne znam tacno ime) koji ga obavezuje da nikada i nista ne sme da napise nesto sto je protiv jevrejskih i americkih interesa.
Sad mi reci zasto tamo neke jevreje briga sta mi pisemo ako izvestavamo naprimer o poplavi u Prokuplju.........?Naravno da ih uopste ne interesuje, i tu se ne mesaju AL AJD POKUSAJ NESTO U SVOJE NOVINE KONKRETNO PISATI O ROTSCHILDU...............imate pretumbaju i izbace iz javnosti...........ko sto su moju temu o Rotschildu "spakovali" u potpuno marginalni pordforum koji niko ne cita, u TEORIJE ZAVERE.
Tesko da nasu DB interesuje sta ja pisem o Rotschildu.........................ocigledno da je taj interes daleko od granica Srbije.
To je jer tvoji glupi upisi odista spadaju u netačne teorije zavere

A koje to nivine u Srbiji ne pisu protiva USA i zapada 😂?

A koje to nivine u Srbiji ne pisu protiva USA i zapada 😂?
pa i sama amerika pise protiv sebe..................po potrebi.
Slusaj sad ovo: "1991........Niksicko selo............starina Vlado od 50 i nesto leta, otiso ko dobrovoljac da bombarduje Dubrovnik. Cojstveno se odazvao pozivu na odbranu zemlje i hrabro branio Jugoslaviju od ustasa................starina Vlado sa ponosom govori o toj borbi ........ispred dva autobusa Jadran-Turista koje je zaplenio na prilazima Dubrovniku........................"
Reko bi , najobicniji rodoljubiv tekst .........................A USTVARI POZIV U RAT , TACNIJE, NA PLJACKU ..............NA PRIMERU (SIMPATICNOG I VESTO SMISLJENOG NADIMKA "STARINA") VLADA .

Mediji nisu ono sto mi mislimo. Oni ciljaju na odredjenu tacku u mozgu o kojoj mi nemamo pojma. Mediji su do skoro bili najmocnije sredstvo za manipulaciju.............................A PO TOME KAKVI SU NAM POLITICARI, JASNO JE DA ONI KOJI KONTROLISU POLITICARE, KONTROLISU PRETHODNO I NACIONALNE MEDIJE..................................Mozda je Srbija izuzetak u Evropi...........ne znam.

pa i sama amerika pise protiv sebe..................po potrebi.
Slusaj sad ovo: "1991........Niksicko selo............starina Vlado od 50 i nesto leta, otiso ko dobrovoljac da bombarduje Dubrovnik. Cojstveno se odazvao pozivu na odbranu zemlje i hrabro branio Jugoslaviju od ustasa................starina Vlado sa ponosom govori o toj borbi ........ispred dva autobusa Jadran-Turista koje je zaplenio na prilazima Dubrovniku........................"
Reko bi , najobicniji rodoljubiv tekst .........................A USTVARI POZIV U RAT , TACNIJE, NA PLJACKU ..............NA PRIMERU (SIMPATICNOG I VESTO SMISLJENOG NADIMKA "STARINA") VLADA .

Mediji nisu ono sto mi mislimo. Oni ciljaju na odredjenu tacku u mozgu o kojoj mi nemamo pojma. Mediji su do skoro bili najmocnije sredstvo za manipulaciju.............................A PO TOME KAKVI SU NAM POLITICARI, JASNO JE DA ONI KOJI KONTROLISU POLITICARE, KONTROLISU PRETHODNO I NACIONALNE MEDIJE..................................Mozda je Srbija izuzetak u Evropi...........ne znam.
Bato nase novine su danas iste kao od osnivanja savremene Srbije... One su iste kao u devetnaestom veku, zatim dolaskim Karadjordjevica, potom u komunisticko doba, zatim preko Milosevica pa sve do dan danas... Oduvek smo bili partijska drzava utuvi to u glavu covece .... I sad se ti pojavljujes sa pricom kako nam novine uredjuje zapad... A u nasim novinama se pazljivo odabere fotografija uz tekst na kojoj je zapadni politicar, mora da bude odvratna sa grimasom, dok nas preCednik i njegovi uvek lepog prijatnog izgleda i bez grimase...

Ta šizofrena politika zaluđivana gde se na kraju pojavi on koji arbitrira i kaže kako stvari stoje logika nalaže da ima za cilj učvršćivanje vlasti gde isti čovek napravi problem a zatim ga reši. Međutim u Vučićevm slučaju on kao kakav superjunak ne kaže kako stoje stvari i ne rašava problem kao što bi bilo logično već upravo nastavlja sa daljnom šizofrenijom gde svakim novim istupom u javnosti (intervjuom) demantuje njegove prethdne tvrdnje. Na ta način se šizofrenia multilikuje. I onda se ljudi čude zašto je toliko osoba poput Metronomy ili A bre Milutina.

Bato nase novine su danas iste kao od osnivanja savremene Srbije... One su iste kao u devetnaestom veku, zatim dolaskim Karadjordjevica, potom u komunisticko doba, zatim preko Milosevica pa sve do dan danas... Oduvek smo bili partijska drzava utuvi to u glavu covece .... I sad se ti pojavljujes sa pricom kako nam novine uredjuje zapad... A u nasim novinama se pazljivo odabere fotografija uz tekst na kojoj je zapadni politicar, mora da bude odvratna sa grimasom, dok nas preCednik i njegovi uvek lepog prijatnog izgleda i bez grimase...
da li je tako i sa zapadni mediji?

Back