- Poruka
- 34
Da li ste za to da se adem_ks banuje sa krstaricinog foruma?Jako nervira sve od reda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeremijabg:naravno ademe i slobodno zaokruzi ne
Jel ima foruma na KIM?adem_ks:malo si se zeznuo,![]()
![]()
![]()
procitaj gornji post.
tonce:Jel ima foruma na KIM?
Lacibg:Шта би ми без бАдема ? Зар није боље имати га на оку, овде, и да знаш шта ти мисли ?
![]()
eremita:ПРОТИВ сам овакве теме а и ПРОТИВ сам бановања учесника адемкс.
И мене нервира, па шта? Какав вам је то аргумент?
Он има право да учествује и износи своја уверења и своје ставове. А ви се господо, без обзира на "нервирање" борите речима, тј.аргументима, ако их имате.
Најлакше је онога ко те нервира или је супротних политичких ставова УКЛОНИТИ - а најтеже је остварити ЉУДСКУ комуникацију а ипак НЕ ОДУСТАТИ од сопствених уверења.
Зато - борите се !
Тачно. Видиш како ме познајешadem_ks:ma to mlado [tek 10 posta] pa ne zna da je "takve" bolje imati pored sebe nego negde da prave .....![]()
![]()
![]()
cuvaj se tamo,da nam se vratis citav...nemoj da se raspadnes od raznih hemikalija koje cujem da se skladiste pa svi turisti i nocu sijaju...adem_ks:to mitke legendo. evo obecavam da te necu nervirati desetak dana.
ps.i ponedeljak idem na more u albaniju i kada se vratim pokusat cu postovati par slika. normalno da cu biti objektivan ali one sa dobrom "porukom" ce dominirati![]()
![]()
Nemoj se vracati majke ti ljuljiteadem_ks:ps.i ponedeljak idem na more u albaniju i kada se vratim
Море, полази већ једном, упишаће се јадно куче, па ћеш после да га млатиш.SANDRINAbg:Pa otkako su mu se prišljamčile ove nakaze muslimanske poput sada registra, a bila Otkačena Slavonka, pa Slavonija, pa Lily, pa...'ebem li ga kol'ko ta paćenica već promeni nick-ova, Adem se totalno promenio...ili je sada na redu jedan od nesimpatičnijih Adema...![]()
Ja sam pre za ignorisanje i njega kada pretera, a ako ne ponogne tu su Administratiori...mada ga je i moderator par puta opomenuo koliko sam ja videla...
Više zabrinjavaju ove isfrustrirane fate...i kol'ko puta da vam kažem da je Adem musliman iz bošnjakistana i da nema veze sa Kosovom..?...ili je sandzaklija...svejedno, samo kosovar nije sigurno...
![]()
![]()
![]()
U svakom slučaju glas ću dati većini samo da časkom s.krkam nekog 'rvata...ev' počeće utakmica a to mi blizu...tek da mi dan ne prodje uzalud...![]()
![]()
Тачно.eremita:ПРОТИВ сам овакве теме а и ПРОТИВ сам бановања учесника адемкс.
И мене нервира, па шта? Какав вам је то аргумент?
Он има право да учествује и износи своја уверења и своје ставове. А ви се господо, без обзира на "нервирање" борите речима, тј.аргументима, ако их имате.
Најлакше је онога ко те нервира или је супротних политичких ставова УКЛОНИТИ - а најтеже је остварити ЉУДСКУ комуникацију а ипак НЕ ОДУСТАТИ од сопствених уверења.
Зато - борите се !