Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
peticicja za formiranje policije za zastitu zivotinja u srbiji
Ma, ako bude trebalo da dodjem da potpisem i rukom, sa sve jmbg, doci cu i potpisacu, al o5 kazem, nesto ne verujem da ce to ikad zaziveti kod nas. Nismo mi dovoljno samosvesna zemlja. Daj Boze, al nesto ne verujem
ja se nadam da hoce jer su vec najavljivali da ce u bg-u biti formirana takva policija kao i sos za zivotinje sa ulice. naravno, toga treba da bude u celoj srbiji, ne samo ovde! probacemo prvo ovako, pa ako ne uspe, popecemo im se na glavu ako treba, ipak nas ima dosta x))
nisam inace optimista, ali znam da mozemo mnogo toga da uradimo ako se potrudimo zajedno
Pitala sam skoro jednu inspektorku dal ce biti takvo sta u nasem gradu. Rekla je da je sve ostalo samo na prici. N azalost. Ali ja se nadam da ce u buducnosti biti sta.
i ja se nadam jer komunalna policija ne znam ni cemu sluzi, osim sto sankcionisu kucne zurke svuda redom, a ova standardna nece da se bavi zivotinjama -.-