Zadišem se toliko da mi plućna lepršaju kao da su kondorova.
Krila.
Krila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gloriana;bt286985:meni ovo nije smesno.. naprotiv..
Prevedi na srpskizxy;bt287063:Budi zahvalna što ga imaš inače bi se duplirala![]()
Pa peti sprat bez lifta bre,to ti jedino formu održava msm kolko znam jasanja*;bt287064:Prevedi na srpski
Koga/šta imam?
Ja nemam formu, potpuno sam deformisana.zxy;bt287066:Pa peti sprat bez lifta bre,to ti jedino formu održava msm kolko znam ja![]()
Još gore je ako više voliš da jedeš nego da se ..beš.mada kolko ja znam sve strasne vremenom pšostanu alave i ješnesanja*;bt287067:Ja nemam formu, potpuno sam deformisana.
Toliko o tome kolko ti znaš
A kad me vidiš da kačim svoje gole slike, znaćeš da patim od odsustva i vabim prisustvo![]()
Najgore je ako ovakve stvari pišeš onoj koja ne vabi jer ne pati od odsustva, umesto nekoj koja vabi jer pati.zxy;bt287069:Još gore je ako više voliš da jedeš nego da se ..beš.mada kolko ja znam sve strasne vremenom pšostanu alave i ješne![]()
Primio sam k znanju ,tebe otpisujem ...pa ću ići redomsanja*;bt287070:Najgore je ako ovakve stvari pišeš onoj koja ne vabi jer ne pati od odsustva, umesto nekoj koja vabi jer pati.
Pa pazi malo, majkumu. Slabo si efikasan.
Skupi hrabrost i kreni direktnim pristupom tamo gde si potreban.![]()
Pa ona ne vabi ali vapi a ti slobodno okači tu sliku ,neću te banovatiBorac za prava zivotinja;bt287075:Eto, a taman sam htela da okačim svoju golu sliku ... Ubiste me u pojam tim "vabljenjem".
Ne može čovek pošteno ni go da bude!