Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.723
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, ali razumno. Petarde su super, da se životine ne plaše, bila bi sjajna zabava.
Imaju kuče od letos na drugom i mi ćemo da ispoštujemo. Gazde su mu životinje, drže ga često na terasi samog, pa ovaj kuka satima.
Ne bih zbog njih, nego mi žao kučeta.
Mogu biti vrlo opasne
Наслов ме крајње збунио. Шта ли су то петраде?
Оно петарде, свашта. Став? Нисам дозвољавала да их купују али они су их ипак имали и бацали.
Naslov izmenjen![]()
Bliže se novogodišnji praznici i samim tim uveliko su počele pripreme za novogodišnje slavlje.
Jedan od novogodišnjih "rekvizita" su i petarde.
Koji je vaš stav o njima, da li deci dozvoljavate da kupuju i bacaju petarde
ili vas one nerviraju zbog buke, smatarte da su opasne?
Bliže se novogodišnji praznici i samim tim uveliko su počele pripreme za novogodišnje slavlje.
Ovo je neko okaćio na status
Više mi je muka od tih njihovih "kuca" i "maca", jbt. Puca non-stop, a debilna keretina ne može da iskulira nijedan pucanj nego mora petominutnim lajanjem i cviljenjem da isprati baš svaki. Crk'o dabogda i on i kreteni koji su ga okačili na sedmi sprat!
U zgradi od 30 stanova, u 3 stana drže debilne kerove koji maltretiraju ostatak zgrade. Laju kad pucaju petarde, laju kad su sami pa im dosadno, laju kad nisu sami jer su srećni što su im debili od vlasnika tu, laju kad čuju nekog, laju kad ne čuju nikoga... Zapišavaju ulaze i liftove, kenjaju ispred ulaza i po parkovima - je.be mi se da li skupljate izmet iza svojih "kuca" ili ne, ne mogu da shvatim da nemate pametnija posla u životu nego da vučete keretine za sobom i da ih držite u smrdlljivim stančićima samo da biste imali neku glupu obavezu u životu.
Iznad mene su se naselili neki "urbani" likovi koji su "spasili" neku džumaru pored kontejnera (to vidim da je sad in - izigravanje Boga ili bar andjela i "spasavanje" džumara koje bi inače život provele preturajući po kontejnerima), zo sra.nje sad laje po ceo dan i noć. Marš u šumu pa drži 50 džukela kad nemaš preča posla u životu!