Ja sam novu godinu cekao u Bijeljini na trgu gde je bio Bora Corba. Kad sam dosao tamo (oko 23h) to je pucalo kao da je rat!!! Pucalo je 10 komada u sekundi a Bora jadnik peva i niko ga ne cuje samo oni sto su ispred njega. Bila je to dobra stvar za one koji zele u rat a nemaju hrabrosti da idu pa da bar dozive atmosferu.
Neko je rekao za neke koji su unistili nekome kola. Kada sam dolazio na trg parkirao sam u jednoj ulicici oko 100 metara od trga i dok sam isao kroz tu ulicu neki klinci su bacali petarde i plasili narod koji prolazi tuda. Ja i moji drugari smo ih snimili i presli na drugu stranu ulice a oni su bacili 5-6 petardi od kojih je 3-4 palo na jednu Fabiu ispod njihovog prozora i zapele su na brisac i kad su zveknule odvalile su sofersajbnu na Fabiji koja je jos imala najlone na sedistima. To je bilo bas bedno verovatno da covek ima kasko ali nije to bitno nego taj prostakluk.... Ima toga i u Beogradu i svuda ne samo u BiH.
Petarde su cudo nevidjeno toliko zadovoljstva a toliko neprijatnisti. E da, mozda neko zna kad je bilo otvaranje robne kuce u Bijeljini pre desetak petnaest dana oni odvalili vatromet 10-ak minuta (duplo duzi od novogodisnjeg) a niko nije znao da ce biti pa kad je pocelo da puca a svi na podove i pod stolove mislili ponovo poceo rat.