Sasa_Huligan
Obećava
- Poruka
- 90
FLUID:Aha, evo ga jos jedan. Bravo majstore, najjaci si kad si sam. Svi smo uz tebe, itd.
idi sisaj malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FLUID:Aha, evo ga jos jedan. Bravo majstore, najjaci si kad si sam. Svi smo uz tebe, itd.
banegad2004:1. naravno da cu da navijam
2. zenit nije nista uradio
3. da li bi i dalje navijao za zvezdu da je izgubila kao partizan sinoc? naravno da bi
Sasa_Huligan:idi sisaj malo
FLUID:Opet si u pravu, ali je l' procita ti sta sam ja napisao ili si zeleo da napisem ono na sta si odgovorio.
OK. Nije vazno. Nista nisam napisao.
e ovo si lepo rekao. imam dosta ortaka koji su cigani i malo su me sinoc zayebavali ali su vise gledali svoj klub. a i nisu se nesto puno radovali. kazu ako nam je ovo razlog za slavlje onda bolje da se ubijemo. a ja ti garantujem da ovaj huligan iz francuske nije bio ni na jednoj zvezdinoj utakmici. mene njegovi komentari zasmejavajuFLUID:S tobom je mučno razgovarati i nemoj da brukaš delije koje ja znam kao grobar. Oni se takvih odriču preko novina.
FLUID:Ti što znaš padeže verovatno znaš i da sisaš. Vidi se tvoja bistrina i inteligencija po onome što pišeš. Još jednom smo svi uz tebe pa i ti da naučiš koji padež.
P.S.
S tobom je mučno razgovarati i nemoj da brukaš delije koje ja znam kao grobar. Oni se takvih odriču preko novina.
banegad2004:e ovo si lepo rekao. imam dosta ortaka koji su cigani i malo su me sinoc zayebavali ali su vise gledali svoj klub. a i nisu se nesto puno radovali. kazu ako nam je ovo razlog za slavlje onda bolje da se ubijemo. a ja ti garantujem da ovaj huligan iz francuske nije bio ni na jednoj zvezdinoj utakmici. mene njegovi komentari zasmejavaju
Sasa_Huligan:Kada bi svi ljudi koji su rodjeni u inostranstvu znali da pricaju srpski kao ja bilo bi ekstra, lako je kritikovati padeze, kada ti smradu budes znao francuski da pricas i pises kao ja srpski onda mi se javi!
Ja znam 3 jezika da pricam i pisem po tome nemoj mi pricati o inteligenciji ti seljacino koji nisi nikad nista video dalje od tvog sela, ajde prestani da se brukas, zao mi je nemogu vise da te slusam.
Sigurno nemas ni malo obrazovanja i jedinu stvar sa kojom se bavis je kladionica !!!!!!!
OVAJ KOMENTAR VAZI ZA OSTALE DEBILE / BANEGAD2004 i ZORAN PETROVIC
BYE BYE MENTALCI
FLUID:I ti postade rečit!
Francuski mi i nije potreban za tvoju informaciju, a engleski znam onoliko koliko mi treba. Šta ti si sad kao u inostranstvu pa možeš da pljuješ po ljudima koji su ostali ovde jer im je ovo jedina domovina. Nemaju rezervnu kao ti. Sad ti ovde ljudi smrde, debili su i seljačine, a? I ti ćeš meni da pričaš o srpskom jeziku i da pišem kao ti. Daleko bilo. E, moj slepče, koliko sam knjiga uredio za izdavanje, a imam i sam izdatu jednu knjigu aforizama i u pripremi mi je knjiga pesama. Zastupljen sam u mnogim zbornicima i na internetu sa svojim radovima, a o nagradam da ti ne pričam. I ti znaš gde sam ja sve bio i šta sam radio. Smešan si, bre!!! A vidim i obrazovan si čim toliko ističeš obrazovanje. Što se tiče kladionice nikad se nisam kladio niti me interesuje. Interesuje me samo sport kao sport, (ako još to što se naziva sportom postoji) odlazak na utakmice po mogućnosti i sve što ide uz to.
Evo ja neću tebi da kažem da si debil biću za razliku od tebe kulturniji za onoliko koliko to i jesam. A ta razlika je nesaglediva u moju korist.
P.S. Kad dođeš u Srbiju osećaj se kao kod svoje kuće iako ti bude zasmrdelo. Ja Srbiju volim i kad dođu takvi kao ti.
malena_nbg:Ne bih zelela da izgleda kao da se mesam u nesto sto ne bi trebalo da me zanima, ali kada vidim ljude kao sto si ti digne mi se kosa na glavi!!! Prvo covek nije pljuvao ljude koji su ostali u Srbiji, jednostavno je rekao da zivi u francuskoj, i s' obzirom na to svaka cast kako prica srpski. Druga stvar, prvi si ti poceo da istices inteligenciju... Fora neces da vredjas coveka, ti si kulturan... Procitao par knjiga i odjednom je najpametniji na svetu. Sta mislis da niko drugi ne moze to da postigne... I trece, najvaznije-da je zvezda izgubila od brage i 1:0,a ne 5:2 a partizan igrao nereseno, ili jos gore izgubio 1:0 i prosao dalje, vi biste cutali, i zalili biste zbog zvezda, a? Kako da ne. Odmah biste krenuli da ke*ate partizan ovo, partizan ono...
mada jedno vam moram priznati....Vazno da ste imali plan.. EEEEJ makabi je to... samo sto su na kraju za razliku od reklame svi dobili po tikvu....
e svaka cast liku koji je smislio ovo za jelen... hehe
pozdrav svim delijama!
COBANE, PRVU UTAKMICU IGRAMO BEZ PUBLIKETrajce:15.oktobar braco DELIJE,svi na SEVER da pokazemo koliko smo bolji!
i na tribinama i na terenu!!!
malena_nbg:Ne bih zelela da izgleda kao da se mesam u nesto sto ne bi trebalo da me zanima, ali kada vidim ljude kao sto si ti digne mi se kosa na glavi!!! Prvo covek nije pljuvao ljude koji su ostali u Srbiji, jednostavno je rekao da zivi u francuskoj, i s' obzirom na to svaka cast kako prica srpski. Druga stvar, prvi si ti poceo da istices inteligenciju... Fora neces da vredjas coveka, ti si kulturan... Procitao par knjiga i odjednom je najpametniji na svetu. Sta mislis da niko drugi ne moze to da postigne... I trece, najvaznije-da je zvezda izgubila od brage i 1:0,a ne 5:2 a partizan igrao nereseno, ili jos gore izgubio 1:0 i prosao dalje, vi biste cutali, i zalili biste zbog zvezda, a? Kako da ne. Odmah biste krenuli da ke*ate partizan ovo, partizan ono...
mada jedno vam moram priznati....Vazno da ste imali plan.. EEEEJ makabi je to... samo sto su na kraju za razliku od reklame svi dobili po tikvu....
e svaka cast liku koji je smislio ovo za jelen... hehe
pozdrav svim delijama!
Sasa_Huligan:Hvala bogu ima ovde pametnih ljudi, ovaj fluid jadan decko izgubio se, nisam mu nikad reko da srbija i srbi smrde, nego sam njega licno vredjo a on prebacio moje reci na celu srpsku naciju, smesan decko
Pozdrav
FLUID:Pa ti samo tako i možeš da razgovaraš - vređanjem. Pogledaj svaki tvoj komentar. Ili vređaš sve grobare ili nekog pojedinca, pa se zapitaj ko je jadan i smešan. Ti sad ispade žrtva koju treba neko da brani. Stvarno si težak čovek za ikakve razgovore. Prema tome batali više da vređaš i niko neće vređati tebe.
Sasa_Huligan:Decko opusti se, zabi glavu u zemlju i ucuti malo
Sto se toliko palis kad se smejem grobarima zar si toliko plitak da se toliko nerviras u mesto kao pametan covek da me kuliras, kuliraj i uzivaj nemoj obracati paznju na mene.
Inace nisam zrtva nego ti je krivo sto se devojka ne slaze sa tobom, znas sta nemoraju svi da se slazu sa tvojim mislima !!!
FLUID:Evo, već ne obraćam. Otvorio si mi oči. Pa Bože moj svako ima svoje mišljenje, nego da te podsetim samo dok ne još nisam apsolutno počeo da ne obraćam pažnju da si izvređao čoveka koji se složio sa mnom oko nekih stvari. Toliko.
Jbg... Nekim ljudima se jednostavno ne moze dokazati.... Bas zbog toga jedva cekam derbi, samo sto nazalost necu biti tu, idem na exkurziju...Sasa_Huligan:Hvala bogu ima ovde pametnih ljudi, ovaj fluid jadan decko izgubio se, nisam mu nikad reko da srbija i srbi smrde, nego sam njega licno vredjo a on prebacio moje reci na celu srpsku naciju, smesan decko
Pozdrav
malena_nbg:Jbg... Nekim ljudima se jednostavno ne moze dokazati.... Bas zbog toga jedva cekam derbi, samo sto nazalost necu biti tu, idem na exkurziju...
A poruka za fluid-a:
Pa prvo moje je vreme, i ja cu sama prosuditi da li je ono izgubljeno ili nije, a druga stvar nema sta ja da merim 2,3 ili 5 puta kad se iz aviona vidi da je covek u pravu...
SAMO TI U MOME SRCU SI..... JEDNA JEDINA, NEPOBEDIVA.....
FLUID:Sad ne smem ni da te pozdravim da te ne bih uvredio. Moram da odem bez pozdrava.![]()