Petar i Isus

Jedna je stvar kada okrenete leđa osobi do koje vam je stalo, a koja je k r e t e n...
... a sasvim druga kada to učinite osobi do koje vam je stalo, a koja to NIJE zalužila...

Ne izdaja... PORICANJE je ključna reč...
Šta ga opravdava...? Ima li tu pomena o ljubavi...?

I, najljubaznije vas molim, ne komentarišite temu čitajući je bukvalno, ili još gore, samo njen naslov... Ostavite se više religioznih tumačenja... Je*ala vas i religija, i Isus, i Petar... i Buda... i... ko ih sve izmisli... :D
Sad mi lakše. Moraću češće da psujem. :)

Jedna je stvar kada okrenete leđa osobi do koje vam je stalo, a koja je k r e t e n...
... a sasvim druga kada to učinite osobi do koje vam je stalo, a koja to NIJE zalužila...

Ne izdaja... PORICANJE je ključna reč...
Šta ga opravdava...? Ima li tu pomena o ljubavi...?

I, najljubaznije vas molim, ne komentarišite temu čitajući je bukvalno, ili još gore, samo njen naslov... Ostavite se više religioznih tumačenja... Je*ala vas i religija, i Isus, i Petar... i Buda... i... ko ih sve izmisli... :D
Sad mi lakše. Moraću češće da psujem. :)

Ku ku, sokolica opsovala! :lol:
Opravdanja nema, a razlog moze da budu oni crni ruzni glasovi straha koji preovladaju kod slabih osoba. Posto je za mene ljubav svest i trazi celog coveka, onda to definitivno nije ljubav. Covek sveden na svoje strahove, mali je covek.

izdaja je ono sto najvise boli...i to toliko intenzivno, da ti se cini da ces svakog trenutka umreti....:-(:-(:-(
samo se pitam, kako da izadjem iz "isusovskog" stanja?!?!?!?!?!:confused:

Back