Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.635
Sto je interesantno , to je kraj koji su naselile iskljucivo izbjeglice .Svi imaju nove lijepe kuce
i solidna auta pa se cesto pitam jesmo li mi ove ratove izgubili ili dobili .
okupacija u 10 posleratnih slika?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto je interesantno , to je kraj koji su naselile iskljucivo izbjeglice .Svi imaju nove lijepe kuce
i solidna auta pa se cesto pitam jesmo li mi ove ratove izgubili ili dobili .
Koliko se drzite petka kao bezmesnog dana ? Jedete li barem taj dan grah ? Ja sam otkrio jedan jeftini riblji fast food blizu mene pa odem petkom samo ne jedem papaline , sardine ili gavune vec lignje sa pomfrijem . Ne trebate ici u neki skupi riblji restoram , valjda iz cg uvoze ribu jer ja ovu rijecnu ne mogu smisliti . Pogotovo onog masnog soma a i rakovi su mi ko neki divovski paukovi . Pa nista .
i koga tacno boli qu.rac sta ti jedes petkom?Koliko se drzite petka kao bezmesnog dana ? Jedete li barem taj dan grah ? Ja sam otkrio jedan jeftini riblji fast food blizu mene pa odem petkom samo ne jedem papaline , sardine ili gavune vec lignje sa pomfrijem . Ne trebate ici u neki skupi riblji restoram , valjda iz cg uvoze ribu jer ja ovu rijecnu ne mogu smisliti . Pogotovo onog masnog soma a i rakovi su mi ko neki divovski paukovi . Pa nista .
Osma ofenziva , osjecam miris ratnih profitera !okupacija u 10 posleratnih slika?![]()
Na zalost , postao ratni vojni invalid .Jesi si barem sredio vojnu mirovinu ? Kao , ono PTSP i te brije ?
Лигње пржене у уљу имају хранљиву вредност отприлике као и просечни чварци.
i koga tacno boli qu.rac sta ti jedes petkom?![]()
mene, ujela me drolja preko trenerke kad je isla kuci hihihihihihihi