AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 37.257
Uzgred, videla posl put u Ušće centru da ljudi vode pse na povodcu. Jel to već neko vreme da su pet fiendly?
... магарци и коњи воде ..на пово'цу ..врхунац утренираности .. Љубимче вода љубимче ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzgred, videla posl put u Ušće centru da ljudi vode pse na povodcu. Jel to već neko vreme da su pet fiendly?
Mislim da bi se @RužnaKoLopov oduševila da joj ovakvu temu otvoriš u pdf-u Svet životinja.nego.., mozda je ova tema trebala da ide na svet zivotinja?![]()
nije tako.Mislim da bi se @RužnaKoLopov oduševila da joj ovakvu temu otvoriš u pdf-u Svet životinja.
Banovala bi te iz ma', ali ne može, jer ti si esTABlišment foruma, pa si zaštićen k'o beli medved.![]()
vidis zanimljivo pitanje... родно правилна дилема је да ли жене пуштају голубицу ... или гугутку?!
a tek kad pusti kondoraGolub...najodvr.je kad neko pusti goluba u liftu.
Rafalnom III Tihomira, nebitno.
K'o pametni, a ne k'o loodi... mislim, za ovakve teme.nije tako.
brisu mene modovi ko loodi![]()
Mislim da bi se @RužnaKoLopov oduševila da joj ovakvu temu otvoriš u pdf-u Svet životinja.
Banovala bi te iz ma', ali ne može, jer ti si esTABlišment foruma, pa si zaštićen k'o beli medved.![]()
sta fali temi?K'o pametni, a ne k'o loodi... mislim, za ovakve teme.![]()
jel ti tvoje mackove vodas na lancu okolo?Bilo mi lepo kad sam videla naslov, cudim se zašto na svastariotvorim temu i pročitam ——->
![]()
Znači, pod hitno je potrebno da vratiš smajlija koji se krsti.sta fali temi?
ti nisi pet-frienfly nastrojena i mucis golubicu u sebi dok ne izadjes iz radnje?![]()
Znači, pod hitno je potrebno da vratiš smajlija koji se krsti.![]()
Dodeli ga i nama, a ne samo sebi.
Zar ti nisi zamoljen da pospremiš malo te smajliće? Mogli bi se i obnoviti. Može se to i bez AI.snimi ga u kompjuter![]()
jel ti tvoje mackove vodas na lancu okolo?
ovaj ne mogu da stavim u redovnu ponudu jer je autorsko pravo srbovanja.Zar ti nisi zamoljen da pospremiš malo te smajliće? Mogli bi se i obnoviti. Može se to i bez AI.![]()
ovo je @Lagerta ina tema![]()
Lagerta pušta vjetrove po pet shopovima?!Ja sam ti bila samo inspiracija, hoćeš reći![]()
ovaj ne mogu da stavim u redovnu ponudu jer je autorsko pravo srbovanja.
imas vec drugi strajk..sta ti je danas?
bas se ispaljujes
to ne lici na tebe![]()
Koliko te placaju mesecno za ovo?Sad mi je @Lagerta dala ideju za temu
ako vam se ne dopada, ona je kriva
zanima me
da li u pet-friendly prodavnicama mozete da pustite goluba?![]()