tokyo
Iskusan
- Poruka
- 5.694
Pesme za koje niste znali da su prerade....
ko je zapravo autor i koga se najviše obrađuje...
ko je zapravo autor i koga se najviše obrađuje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da znam meni je zanimljivija prica oko pesme moj put - dal znas nju ?tokyo:Jeste li znali da je poznatu pesmu Strangers in the night napisao Ivo Robić i otpevao u hrvatskoj verziji i da pesma nije prošla da uđe na Splitski festival jer nije bila dovoljno dobra za taj visoki kriterijumsko rangirani festival, pa je pesmu prodao Sinatri
T i h i:da znam meni je zanimljivija prica oko pesme moj put - dal znas nju ?
Oops i did it again je pevao Amstrong?Alex 777:Doprinos temi:
Britney Spears nije ukrala samo I love R'n'R nego i "Oops! I did it again" od cuvenog Louisa Armstronga.
Ne, nego je komponovao, jos davne 1932. godine, to sam saznao na Wikipedia- i, mada se sumnja da je taj "original" iz 1932. u stvari samo namestaljka.jecawaste:Oops i did it again je pevao Amstrong?
pojasni malo to....
Ajd sto je maznula al' nije morala i da upropastiAlex 777:Doprinos temi:
Britney Spears nije ukrala samo I love R'n'R nego i "Oops! I did it again" od cuvenog Louisa Armstronga.
Vidim da ste bili aktivni za ovih sat vremena dok me nije bilotokyo:ne
ne znam
reci!![]()
He He He+SpookyGirl+:Lično, nisam imala pojma da je Das Modell od Rammsteina obrada Krafterka... obe verzije su odlične doduše...
i "my prerogative" samo me mrzi da trazim od koga...Alex 777:Doprinos temi:
Znam da je maznula i nešto od Bobija Brauna(bivši dečko V.Hjuston)pacer:i "my prerogative" samo me mrzi da trazim od koga...
:shock: :shock: :shock: :shock: ...What a ****??? :shock: :shock: :shock:Liza,tebi je mnogo loše...Mnnnooogooo loše.Psihoterapija je prilično uznapredovala,integralni pristup...Nikad nije kasno.Liza Dennis:Mislim da je koren svih velikih hitova u stvari Balkan. Cuvenu pesmu Fever, koju je obradio Elvis Presly u stvari peva Safet Isovic i to kao "Zar".
Dok te tuzno gledam,
ti mi srce lomis
u ocima tojim vidim
da me mozda s nekim varas
Pravis stalno dar mar
izazivas u meni zar.
Zar, sa izlaskom Sunca,
Zar po celu noc,
Zaaar, to mi treba
Zar me vodi cak do neba. 8-)
Mala prepravka: ovu pesmu nije napisala Joan Jett (i ona ju je ukrala) nego dva clana grupe The Arrows.tokyo:'I Love Rock 'N Roll' je jedna od rijetkih pjesama koju je Joan Jett uspjela napisati, no svejedno su joj je mnogi uzimali, pa i Britney Spears...