Pesme od kojih se ustručavamo...Zašto ?

gost 341997

Poznat
Poruka
7.321
Suguran sam da slušate narodne, grand i ostale stavri koje vas u trenutku ili u više njih bace u sevdah,
zato ne ustručavajte se da postavite bilo koju 'stvar' šta slušate od tih "gluposti", sve je to život i stvar trenutka :)

Nije ni JJ cale, ni Clapton, ni Sting, Joplin, a nije ni Pink Floyd, već ono u čemu uživate a sramota vas da pustitte javno :)

Ne budite 'cool' ovaj put, budite svoji ;)

idemooo :D

Nije mi jasno zbog čega je toliko vas ubedjeno da svi slušaju grand, sa jedinom razlikom da neki slušaju javno, a drugi krišom da niko ne zna...
Ja to ne slušam nikad - ne zato što mislim da je "cool" ne slušati (kako reče postavljač) , nego zato što mi ta muzika ne prija.
Teškom mukom je istrpim ako me situacija prinudi, ali kući nikad nisam pustio nijednu pesmu, niti ću ikada. I to iz najjednostavnijeg razloga - Ne svidja mi se. Baš ni malo.
Toliko, samo da razbijem zabludu iz uvodnog posta... :lol:

A ako postoji nešto što me sramota da priznam da ponekad pustim da se vrti, ( mada se to retko dešava, moram da naglasim :mrgreen: ) ... Onda su to emo baladice tipa:

I slično... Eto... :cool:

može Cagliostro....sve što nije u tvom 'domenu' svakodnevne muzičke realizacije u koje se uklapaš u društvo,
možeš da staviš pa makar i ovo :ok:

To je bila dopuna prethodne poruke u kojoj sam rekao da nikad ne slušam takvu muziku, za slučaj da i ta pesma spada pod pomenutu kategoriju (mada ni to ne bih mogao reći da slušam, ali pesmica jeste simpatična :mrgreen: )
Osim toga, nemam ništa novo za dodati...

To je bila dopuna prethodne poruke u kojoj sam rekao da nikad ne slušam takvu muziku, za slučaj da i ta pesma spada pod pomenutu kategoriju (mada ni to ne bih mogao reći da slušam, ali pesmica jeste simpatična :mrgreen: )
Osim toga, nemam ništa novo za dodati...

ako ne slušaš takvu muziku što bi mogla da te 'obruka' onda i nemoj da se 'blamiraš' nego idi u deo gde je muzika za 'cool' tipove :D

Na prijestolju sjedi sultan
silni ekber car
a do njega mlad vezire
mladi begmen-han

Kazuj meni mlad vezire
imena ti tvog
ko ti dade zlatne ključe
od harema mog

Dala mi ih tvoja seja
i poljupca dva
pa do zore kol'ko bješe
ni sam ne znam ja