Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lesme koje mi se ne svidjaju a ne uklapaju mi se u moj muzicki ukus?Koja je to pesma koju volite da cujete a da se razlikuje od muzike koju inace slusate? Kojom bi iznenadili ljude oko sebe kad bi vas culi da pevusite... Pesma koju primetite zbog teksta, muzike ili emocije kojom je otpevana?
Aj ne okolisi, baci pesmu... necu da se smejem, obecavam.lesme koje mi se ne svidjaju a ne uklapaju mi se u moj muzicki ukus?
kao prvo kaze se pesme koje ne vokis a neces da priznas da svi mi skusamo bolju muziku od tebe.
kao drugo, pa bre, ja znam sta je onaj iz japana pre sedamdeset i kusur godina pevao, a zove se Yutaki Ozaki, koji je pfeminuo 1990.
Ne slusam japansku muziku.
Ali samo da ti dam do znanja da se u muziku razumem bolje od tebe " pesme koje vam se ne svidjaji " a " pesme koje se ne uklapaju u vas muzicki ukus" zar ta dva pojma nisu ista?
a muzika koja mi se ne svidja necu namerno da ti imenujem... jer, ko zna, ima i takvih... nozda se tebi svidja.
Reci mibdrzavu bilo koju i izdeklamonovacu ti sve muzicare u njima, i da li se ko od njih zenia i da li na te ceka.
Pazi kako me vredja molim te ti ces gazbiju da govoris o muzici, bolje bi bilo da ukljucis cecu na radiju
Hoces rok? koncri? dub ili step?Aj ne okolisi, baci pesmu... necu da se smejem, obecavam.
Siroka ti ta baza rodjace, gde od hip hopa dodje do soula?@The Graeat Gatsby ти си човек без музичког идентитета или сваштојед, као ови клинци данас, а сигурно ниси клинац.
Рецимо 90их ниси могао да будеш несврстан, или си био репер, металац, панкер, рокер, рејвер или си био дизелаш. Е управо део тих дизелаша пошто је њих било највише, они су били сваштоједи.
Људи који воле музику имају своју базу, односно жанр који им највише лежи. Рецимо мени је то хип-хоп, а остали сродни жанрови фанк, соул, рнб, реге су такође део те шире базе.
Други жанрови које често слушам такође сматрам неком периферијом своје музичке базе, а све остало се не уклапа у мој музички опус.
Eво ти класичан пример када ти се свиђа песма, која не припада твом жанру.
Ангел Димов има сра%е каријеру, све песме су му крш, осим ове коју сам окачио.
Да познајеш хип хоп знао би да је то правац који је настао на тим основама фанка, соула и других праваца.Angel Dimov?
Bolje je
Siroka ti ta baza rodjace, gde od hip hopa dodje do soula?
Ja preferiram tradicionalnu muziku kako svoje drzave tako i drugih drzava, kulturno nasledje u muzici je moja baza siroka, nema jace. Pa tako dolazim i do moderne muzike ili kamerne. Jedino ako se poklapaju... Sve ostalo je samo pevanje i sviranje, nema umetnosti
hahaДа познајеш хип хоп знао би да је то правац који је настао на тим основама фанка, соула и других праваца.
Yutaka Ozaki... Auuuu! Slušala nekad, i dan danas volim... To je nešto posebno, a zahvaljujući pretraživanju muzike pod nazivom Forget Me Not sam ga otkrila. Sad... da li se uklapa u moj muzički ukus? Pa, kako ne, jedan je Yutaka Ozaki, on je definitivno deo tog ''ukusa''... ali nije da slušam sve ostale koji su pevali tako nešto. To je energija, čovek peva na jeziku koji jedva razumem, a ono osećam istinski, pa i zaplačem.ja znam sta je onaj iz japana pre sedamdeset i kusur godina pevao, a zove se Yutaki Ozaki, koji je pfeminuo 1990.
umro je 1990Yutaka Ozaki... Auuuu! Slušala nekad, i dan danas volim... To je nešto posebno, a zahvaljujući pretraživanju muzike pod nazivom Forget Me Not sam ga otkrila. Sad... da li se uklapa u moj muzički ukus? Pa, kako ne, jedan je Yutaka Ozaki, on je definitivno deo tog ''ukusa''... ali nije da slušam sve ostale koji su pevali tako nešto. To je energija, čovek peva na jeziku koji jedva razumem, a ono osećam istinski, pa i zaplačem.