Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
danas mi je u kolima naisla pesma a ona niga vrti me kao cigra sipamo pice do zore moja bice i hteo sam da ugasim kola i da ih polijem benzinom i zapalim koliko mrzim tu pesmu koju pesmu vi mrzite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima jedna pesma tj ceo album od neke nepoznate turbofolk pevacice na koji sam slucajno naisao prosle godine ima svaka pesma manje od 500 pregleda neces verovatiOne ciganjske dizvin3s tipa lune da svedemo racune, puste pare proklete i ta sranja al to bas ne mogu ne ne
Au, pa ti nemaš pojma.Метал - све песме.
Da nije od kavurme?ima jedna pesma tj ceo album od neke nepoznate turbofolk pevacice na koji sam slucajno naisao prosle godine ima svaka pesma manje od 500 pregleda neces verovati
povracao sam koliko mi je nekako bila gadna pesma
mislim i pevacica je ruzna a i pesma je grozna i muka me prihvatila nisam mogao da jedem posle zvuci glupo ali je stvarno istina.
Ma krava debelaima jedna pesma tj ceo album od neke nepoznate turbofolk pevacice na koji sam slucajno naisao prosle godine ima svaka pesma manje od 500 pregleda neces verovati
povracao sam koliko mi je nekako bila gadna pesma
mislim i pevacica je ruzna a i pesma je grozna i muka me prihvatila nisam mogao da jedem posle zvuci glupo ali je stvarno istina.
ne znam na sta mislis nije.Da nije od kavurme?
ne debela samo je jako gadna kao ne bih jeo iz kasike gde je ona jela ali presudan je glas i aranzman stvarno nisam verovao da moze da mi se ispovraca od pesme zato kad kazem slusam narodnjake uvek malo izmenim kao ne bas sve samo zbog te jedne pevacice na koju sam naisao.Ma krava debela
lune lune lune da pljackamo tajkune.One ciganjske dizvin3s tipa lune da svedemo racune, puste pare proklete i ta sranja al to bas ne mogu ne ne
Strane bankovne račune hehelune lune lune da pljackamo tajkune.
Не могу, брт, излуђују ме. Како метал поред овог звука?Au, pa ti nemaš pojma.![]()
i ne moze da kaze "neko te ima nocas" a da pogresno ne izgovori r.Неко те има ноћас.
Умри већ једном.
Vidiš ja ovo nikada ne bih mogao da slušam, a ne slušam samo metal, slušam i klasiku, džez, bluz, dark kantri, ajriš...Не могу, брт, излуђују ме. Како метал поред овог звука?
He he heVidiš ja ovo nikada ne bih mogao da slušam, a ne slušam samo metal, slušam i klasiku, džez, bluz, dark kantri, ajriš...