PESMA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

PESMA

Udjoh u noć...prelepu, letnju
usnule ruke zagrliše mi umor
noć medj' ružama zriče...tišini priča
slaže se dan... i u san korakom lakim ide
pesmom praćen, pesmom u meni
to peva žena što zna ljubav šta je
ne bilo kakva, već ona što traje
decenijama sebe čuva i daje...i ne prestaje :heart:

PS Nek' da sudba svima da takvu pesmu u sebi čuju nakon toliko godina

claudiabwbeautifulpdvoj.jpg

kraj knjigice ...849 blogova...dosta

PSPS Dobro jutro ...prelepo je zar ne?...:kafa: pa u dan :telefon::cao:

O la la...romantika....prelijepa muzika...evo od mene nešto malo brže....za buđenje :)
ps. nisam se mogla odlučiti šta od njih da izdvojim....pošto ih obožavam...pa ti stavih cijeli album....da slušaš vazdan hahaha

Poslednja izmena:
RiadaT.;bt215981:
O la la...romantika....prelijepa muzika...evo od mene nešto malo brže....za buđenje :)
ps. nisam se mogla odlučiti šta od njih da izdvojim....pošto ih obožavam...pa ti stavih cijeli album....da slušaš vazdan hahaha

Samo zapis od sinoć a muzika ...i ja ovo izvodjenje volim ...odgovara uz osećaj što ispisa pesmu ...:hvala:
Evo slušam album ....i ja ih volim a danas mi baš pasuju :zag:

Dobro jutro, romantična prijateljice:cvet: Ova kitica ne može da konkuriše tvojim ružama, al opet....tebi
je namenjena ovog jutra da ti sašaptava ljubav na duge staze i jutrom:D:heart:

mari47;bt215983:
Dobro jutro, romantična prijateljice:cvet: Ova kitica ne može da konkuriše tvojim ružama, al opet....tebi
je namenjena ovog jutra da ti sašaptava ljubav na duge staze i jutrom:D:heart:

Dobro jutro Mari.....hvala, znam da je od srca pa evo i tebi jedna :cvet: i jedno :heart:
A jutro priča....svašta.....izmedju ostalog :gace::brus:....možda će da bude i pričica za blog....imaš na odeljenju klip;) :zcepanje:

LJILJA MMM;bt215984:
Dobro jutro Mari.....hvala, znam da je od srca pa evo i tebi jedna :cvet: i jedno :heart:
A jutro priča....svašta.....izmedju ostalog :gace::brus:....možda će da bude i pričica za blog....imaš na odeljenju klip;) :zcepanje:

Odgledala i zaključila od one golubice mož svašta da se nauči;)

Iluzija( život) ma kakva da jeste ako nas drži u ubedjenju i
ne traži replike (preispitivanja) čini ugodu, stremi miru
makar to bio placebo, makar samo to...vredi!
:heart:

Tol;bt216110:
Iluzija( život) ma kakva da jeste ako nas drži u ubedjenju i
ne traži replike (preispitivanja) čini ugodu, stremi miru
makar to bio placebo, makar samo to...vredi!

Verovatno vredi...ne znam
Ovo, nit je iluzija, nit je placebo...samo zapis realnog zagrljaja i osećaja, na našu veliku sreću, koji je zaslužio da bude u knjigici, kao i predjašnji zapisi

Back