PESKOV O BLOKADAMA U SRBIJI: Vrši se neviđen pritisak bez presedana, ne isključujem upotrebu tehnologija za izazivanje obojene revolucije

Poruka
19.867

NA SRBIJU se vrši spoljni pritisak bez presedana, a ne može se isključiti ni upotreba tehnologija za izazivanje obojenih revolucija, poručio je portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov za rusku agenciju TASS.Govoreći o blokaderima u Srbiji, Peskov je izjavio je da Moskva veruje da će srpsko rukovodstvo biti u stanju da uspostavi red i zakon u zemlji u bliskoj budućnosti.Ne sumnjamo da će sadašnje srpsko rukovodstvo biti u stanju da uspostavi zakon i red u zemlji u veoma bliskoj budućnosti - rekao je Peskov novinarima.​

Interesantno Rusi nisu vise kivni na AV zbog prodaje municije Ukrajini.

Mož sam ja omatoreo i možda je mene vreme pregazilo, ali, šta su to "tehnologije za izazivanje obojenih revolucija"?
To je neka disciplina koja se uči na nekom tehnološkom fakultetu?
Zvučni top u kontra smeru. :lol:

Poslednja izmena:
Čekaj, pa za Dugina se ovde traži original izjava a za Peskova mogu i novosti

Kakvi su to dvostruki aršini :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Čekamo još velevažnu izjavu ove na slici desno

k_27421811_640.jpg

Zvučni top u kontra smeru. :lol:
Prigušena hipersinična haubica! :lol:

Ozbiljno, da li Đilas ima mooda da prosto najuri Mariniku i sam preuzme odgovornost? Bez Ponoša od 17%, naravno. Ratovanje između USAID-ovih epigona (AV & Anine B. vs Savo Manojlović & ekolozi) može da ide ovako do u nedogled…

Poslednja izmena od moderatora:
Peskov, jedan tihi i skromni ruski muzik,,,hynm u realnosti, jos jedna ruska jajara...tri braka iza sebe...sin mu zivi u Parizu i bavi se biznisom...cerka zavrsila neke skole po Francuskoj, a i poseduje nekretnine...supruga mu se bavi biznisom, a posluje sa drzavom...verovatno ima toga jos puno, ali je manje poznato

Back