Пешке преко "Газеле"

Па свашта је могао да проба, али не бих им давао идеје. :)

Није неуобичајено да самоубица жели да привуче пажњу, како би и други знали да му је криво. Ипак, неки само желе пажњу, па кад је добију почну да се премишљају, а некима пажња само нахрани опсесију па нешто и направе. Мислим да је црњак што га пад вероватно не би убио, већ би био у опасности да се утопи. А то је могло и без пењања на мост.

Елем, још давно приметих да мост "Газела" има ваљан пут за пешаке, али само својим делом изнад реке. Ово изгледа као лош виц, јер да би се до тог пута дошло, неко мора доста дужу трасу да прође рвајући се с колима. Ваљда су планирали да уграде степенице са обе стране реке, ал` то је изгледа нешто заказало.

Шта мислите, је л` уопште легално овакву "Газелу" прећи пешке?

A vidiš, oduvek me zanimalo, dal ono stepenište ispod početka mosta - kad autobusi koji idu prema Adi skrenu u Vojvode Mišića vodi igde? Možda je tu "ulaz/izlaz". Možda su baš to te nedostajuće stepenice.
Mada mi je takođe oduvek kretenski delovalo to, što je to stepenište okrenuto ka ogradi od pruge. Moraš bukvalno da se provučeš između ograde da bi se popeo/sišao na/sa njega, mada nikad nisam videla nekoga na njima.

images

Gazela-foto-D-JEVREMOVICH.jpg

i to je to

Back