ПЕШЧАНИК ПОНОВО ПОДСТИЧЕ АНТИСРПСКУ ХИСТЕРИЈУ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo imam jedno pitanje....stvarno, od kada je Emir Kusturica Srbin!?!?!??! Smejurija, idiot sa bolesnim niskobudzetnim filmovima D produkcije koji su skupo placani nasim parama. Kostunici ko da je implantiran neki uredjaj koji podstice kontrakcije pa je posle svake duze recenice poskakivao i tresao se u stilu svog velikog uzora Hitlera licno kome je sinoc bio najslicniji, od svih njih jos je Toma sa svojim klasicnim pozivima na oruzije bio najuljudniji, ako se to moze tako nazvati.

Izvini, ali ovo može da kaže samo kreten odrastao na 'Američkim pitama' koji se u film i umetnost razume koliko i ja u sviranje flaute.

edit: I Emir Kusturica je Srbin od trenutka kad se tako izjasni... a i koreni su mu srpski. ''Nacionalna pripadnost se ne dokazuje, nego iskazuje.'' Tako da, ako se ja, na primer, izjasnim kao Marsovac, moraš to da poštuješ i da se odnosiš prema meni kao Marsovcu, a ukazivanje na moje cigansko poreklo da ostaviš za sastanke Gestapoa ili emisije Svetlane Lukić...

Pošto je zemlja Srbija podeljena na patriotsku i izdajničku, čudi da se imena "izdajnika" objavljuju javno a imena "junaka" koji ih prozivaju ostaju nepoznati generacijama koje će doći kad odemo Svetom Peri na raport junački???

"Taj peščanik izdajničke vesti
oće jedna Srbiji da smesti
ime joj je Lukića Svetlana
napičio je krtica ..."

Daj brate ime junačko, za deseterac, za gusle...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back