Pesacenje

koliko ti je vremena trebalo za 20km?

ja volim da se setam ali...cesto mi dosadi putanja a nije bas da imam izbora...pa sada kako je lepo vreme, zastanem pored svakog cvetica, zbunja, pticice...i tako...proleti vreme a ja sam se jedva setala...:lol:

ja volim da se setam ali...cesto mi dosadi putanja a nije bas da imam izbora...pa sada kako je lepo vreme, zastanem pored svakog cvetica, zbunja, pticice...i tako...proleti vreme a ja sam se jedva setala...:lol:
To je otprilike 4-5 km na sat

I bajs sam dao po gasu pa sad cepaju noge na sve strane ,bolela me kolena u pocetku sad posle setnje mislim da prolaze

Znate sta sam jednom probao,da trcim gde god krenem,pa i sve krace relacije do prodavnice i tako tu u kraju do poste i sl,4 godine sam zakrzljao totalno a do tad ceo zivot aktivan,vezbe me za sad smaraju necu pocinjati ali pesacenje mi prija jer nije veliki napor i da moze srce da zalupa kao na bajsu,a svaki drugi napor posle lakse padne

ja nikako da se organizujem sa vremenom...posao pa posle basta, pa neke obaveze koje su dalje i moram kolima da bih stigla...a nocu se migranti setaju...
pa cesce odem na onu spravicu za setanje...odgledam neku seriju usput...stavim na oko 5,5 km i 5,5 nagib...ili 4km i 15 nagib...

no smislicu opet nesto da se vise vratim u prirodu

ja u proseku idem 6km na sat kad setam opusteno.

kad "jurcam" mogu 6 km za 40 minuta da predjem

mene vise zanima, kako naci vremena da spucas u toliko dugu setnju i gde imas trasu toliko dugacku. a da nije dosadna po blokovima izmedju zgrada.

nama je bilo ekstra do ove situacije sa migrantima...mogli smo u bilo koje doba noci gde god...u sumu, u park...sada ne znam...nije bas sigurno ici i sresti tako njih u coporu...preko dana je ok...ali...preko dana su i obaveze, jel...

Veoma je vazno izbegavati slonovske staze da se tako izrazim.
A to su najpopularnije rute...
ne zato sto ne volim ljde, vec zato sto kod nas ima dovoljno lepih delova grada.
Ima ostrih uspona za entuzijaste, a i predivnih staza ispod drvoreda...
Ima parkova sa malch materijalom na uredjenim stazama...pa ko hoda, ko trcci...

mene vise zanima, kako naci vremena da spucas u toliko dugu setnju i gde imas trasu toliko dugacku. a da nije dosadna po blokovima izmedju zgrada.
Od ruda preko topcidera,kosutnjak,ada,ima ona matorka silikonka koja svaki dan pici od 25og do ade,vrv pravi krug znaci 15ak km 3 sata

Setnica uz more Volosko - Opatija - Ičići - Ika - Lovran. Po cesti ima nesto vise od 8 km, a uz more 12 km. Jos ako je ljeto mozes se i kupati :)
Link i opis setnice.

Propsirno postavljeno pitanje jer utice niz faktora.

Poslednja izmena:
Setnica uz more Volosko - Opatija - Ičići - Ika - Lovran. Po cesti ima nesto vise od 8 km, a uz more 12 km. Jos ako je ljeto mozes se i kupati :)
Link i opis setnice.
znam.. nekad sam zimovao u lovranu.
hotel ekscelzior
secam se jedne godine su i kosarkasi cibone bili tamo pa smo se sretali u onoj sali dole gde je vezbaonica.

super je ta marsuta.. odsetam do opatije onim setalistem uz more, na coca colu u neki restoran da se osvezim i odmorim i autobusom nazad na rucak u hotel.

Back