Pesacenje po planini za 1. maj

Holy1

Ističe se
Poruka
2.669
Dobar dan.

Zeleli bismo na pesacke ture na nekoj lepoj visokoj planini punoj borova i cetinara, po mogucnosti uz neka jezera i recice. E sad, voleli bismo i da nadjemo smestaj poput neke kolibice, katuna, brvnarice i tome slicno. Sve do 6 sati voznje od Srbije do odredista nam dolazi uobzir.

Da li neko ima neki predlog? Neku planinu? Smestaj?

Šta to znači “6 sati voznje od Srbije”, da nećete u Srbiju? Sigurno ima ovde onih koji bolje znaju od mene ali najbliže Srbiji su Bugarske planine, na Rili je najveći vrh Balkana a Vitoša je puna borova i četinara plus je i skijalište zimi tako da smeštaj neće biti uopšte problem, mada nemam konkretan predlog.
Od naših sam prilično skoro pešačio i Staru i Suvu planinu, odlične za štrapac. Sokolov Kamen na Suvoj je na 1523 metara visine, onako poluzahtevno da se popneš, mogu da kažem da sam se umorio. Stara planina lakša ali meni lepša.

Dobar dan.

Zeleli bismo na pesacke ture na nekoj lepoj visokoj planini punoj borova i cetinara, po mogucnosti uz neka jezera i recice. E sad, voleli bismo i da nadjemo smestaj poput neke kolibice, katuna, brvnarice i tome slicno. Sve do 6 sati voznje od Srbije do odredista nam dolazi uobzir.

Da li neko ima neki predlog? Neku planinu? Smestaj?
Slovenija Kranjska Gora, Bohinj.
Kranjska Gora više turistička i klasična planina, Bohinj daleko bolji osećaj prirode, prelepo jezero ali nešto niže.

Back