Pesacenje do Novog Sada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Salex*

Obećava
Poruka
96
Pozdrav,
Da li vas ima da ce te pesaka do Novog Sada, a da niste studenti tj. stariji ili kako god. Ja sam isao na probnu setnju koja je bila u protekli cetvrtak petnaestak km po BGu.
Tu sam cuo razne informacije da ne treba nista da se prijavi samo dodjes ispred FDUa 30og u 10h i odatle se krece, do da je bilo prijavljivanje gradjana na faksovima, do toga da ce tek biti, posle sam otisao do agrifa i tamo msm mozda ce biti da se prijavis studnetima ali vrv nece, samo ce ici gradjani u svojoj organizaciji, no msm da nije ni bitno sta i kako ako neko ima volju da ide.
Za sada imam jednog drugara koji bi isao ali jos nije siguran, ne znam koga bih jos pitao koga znam a da ima sanse da bi isao, na ovoj probnoj setnji sam se upoznao sa njih dvoje tako da eto bar njih imam prepoznatljive, pokrecem ovde temu i postavicu i na ana.rs.
Eto pisite neke savete ili pitanja ili cisto da vidimo koliko nas ima.
Ja stanujem i radim u BGu tako da sam jutros tj sada lol krenuo od moje Macve ili Srema kako se vec uzme hah sa planinarskim rancem msm vozom idem za bg ne peske haha ali i ovo malo kroz grad sa ovolikim teretom vidim druga je price nego kada se ide samo sa malim rancicem, inace ja planiram full pokret nosim sator vrv bih i u NS kampovao, cak mislim da trazim ekipu i za povratak pesaka lol.
U NS sam studirao masinstvo odslusao sve, nisam diplomirao, msm da bar petnaestak godina barem jednom mesecno putujem vozom kao i od NSa, par puta sam sedeo na onim klupama kada sam bio lose ima i tako simboliku za mene i postojala je mogucnost da imam zakazanu psihoterapiju tog prvog novembra pa bih isao tuda i kuma mi je prosla tuda par sati pre pada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back