Pervezne Nacije..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.017
Kao mlad i pun snage uz to volim zene vise od svega oduvek su me interesovale koliko su prerverzne i koliko su spremne da idu zarad sexa..Ljubav nisam doziveo jer su mi boravci bili jako kratki da bih osnazio neku vezu a i nisam zeleo da se borim sa preteranim emocijama.
Zene u zemljama oko nas (razvijenije) su prave kučke,,,Vole da je nazivas svinjom,kravom,kučkom ..oralno,analno i ne pretendiraju,,
Sad bi zeleo znati zasto nase Srpkinje vole da se kulce i duvaju kad su iste al to ne odaju dok je ne kresnes?
Sta smo mi pametniji od drugih,imamo li vise para pa je ono na nivou :lol:
u vecinu zemalja oko nas su plate bolje nego nase,zene imaju stek od 50.000eu vec sa 7-10 god radnog staza..neke i vise love,,

Kod nas je ebena kriza medu 70 % gradjana i opet izigravaju neku finocu a ovamo kad je nabijes na kurrcinu ..bude veca droljica svih..:think:

Pojasnite mi drage forumasice,sve sam neupucen :)
Zasto takvo ponasanje,,,zar nije lakse da budu slobodne i eksponiraju svoje skrivene zelje kao i ostale ili smo mi bas zatupljen narod,,,puni sebe iako vredimo kao i svako drugo ljudsko bice?

Ovo se za neki deo zenske populacije..svaka cast izuzecima :heart:

Poslednja izmena:
Kao mlad i pun snage uz to volim zene vise od svega oduvek su me interesovale koliko su prerverzne i koliko su spremne da idu zarad sexa..Ljubav nisam doziveo jer su mi boravci bili jako kratki da bih osnazio neku vezu a i nisam zeleo da se borim sa preteranim emocijama.
Zene u zemljama oko nas (razvijenije) su prave kučke,,,Vole da je nazivas svinjom,kravom,kučkom ..oralno,analno i ne pretendiraju,,
Sad bi zeleo znati zasto nase Srpkinje vole da se kulce i duvaju kad su iste al to ne odaju dok je ne kresnes?
u vecinu zemalja oko nas su plate bolje nego nase,zene imaju stek od 50.000eu vec sa 7-10 god radnog staza..neke i vise love,,

Kod nas je ebena kriza medu 70 % gradjana i opet izigravaju neku finocu a ovamo kad je nabijes na kurrcinu ..bude veca droljica svih..:think:

Zasto takvo ponasanje,,,zar nije lakse da budu slobodne i eksponiraju svoje skrivene zelje kao i ostale ili smo mi bas zatupljen narod,,,puni sebe iako vredimo kao i svako drugo ljudsko bice?

Tko te to tako istraumatizirao, prijatelju moj? :lol:

Niko..samo imam vremena da razmisljam o nekom lepom vremenu..zivotnih iskustva i razne dozivljaje..
onda sam poceo da oporedjujem i dodjoh do zakljucka,,
jos samo potvrda ;)

- - - - - - - - - -

kad postavis krace i jasnije pitanje
meni to tvoje mnogo dugacko
i nemoj ovo pogresno da razumes..msm dugacko :lol:
jbg..sad...
drugi put ,al da ga skratim ne mogu :mrgreen:

Zatucane :mrgreen: Samo na pricaonici su ono sto jesu :zper:

I mene to nervira :aha: Mozda zato sto kod nas ih muskarci osudjuju ako pokazu da su Slut :manikir: u inostranstvu je normalno da zena zeli sex i ima fantazije perverzne - oni to gledaju kao da se zena igra i uziva a ovde da je najveca kurrva :malav:

Rekao sam istinu,,,i znate da je tako :evil:

Pa dobro, moguce da je tako...ali jos uvek mi nije jasno da postoje zene koje uzivaju dok im tepas " svinjo", "ovco", "kozo"....itd...zato i pitam o kojoj drav se radi?

I cime se bave te zene koje usparaju 50.000 eura za 5-6 godina rada?

- - - - - - - - - -

ja sam medju izuzecima :malav:

- - - - - - - - - -

mislim da ni on ne zna :lol:

al bitno da je bio i da nam se pohvalio

i zene isprozivao cccc

Mislim da znam gde je bio:zcepanje:

Pa dobro, moguce da je tako...ali jos uvek mi nije jasno da postoje zene koje uzivaju dok im tepas " svinjo", "ovco", "kozo"....itd...zato i pitam o kojoj drav se radi?

I cime se bave te zene koje usparaju 50.000 eura za 5-6 godina rada?
ima ih duso...
to sam otprilike rekao,u Swis je prosecna mes plata 5,6 hil fran..imaju svoje kuce ili stanove...i stekaju,,
ali novac je novac a zadovoljstvo je zadovoljstvo..

Nije do $$$ nego do mentaliteta tih zena i ljudi i okoline koja kapira napaljenu zenu :per: Eto odi na neki strani prno chat sajt i videces da niko ne naziva devojke kurrvama ako se igraju na Cam :zper:

Ja odem na pricaonicu i pustim ribe sa stranih web Cam sajtova :lol: i oni odmah je nazivaju droljom i kurrvom zato to mazi ribicu :sad2: :manikir:

Neke zene zele samo jednom muskarcu da otkriju sebe :zper: u koga imaju poverenja :aha: i koji je slican njima :per: i budu sigurne da ih nece olajavati posle sexa :manikir:

Na forumu se skrivaju i tajno sa nekim hotuju :lol: javno se ne pokazuju niti zele da pisu o tome nego rade to :zper:

Neke zene zele samo jednom muskarcu da otkriju sebe :zper: u koga imaju poverenja :aha: i koji je slican njima :per: i budu sigurne da ih nece olajavati posle sexa :manikir:

Na forumu se skrivaju i tajno sa nekim hotuju :lol: javno se ne pokazuju niti zele da pisu o tome nego rade to :zper:
ok..cudno da s,mnom nijedna nece na pp o sexu..:eek:dok su ovde su sve dobre devojcice :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back