- Poruka
- 216
нови дечко моје најбоље другарице је изразио жељу да не пере интимно место 2 дана. то га пали. Да ли сте имали неко перверзно искуство?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nemoj da se drugarica zaboravi da ga uzme tako strokavog.нови дечко моје најбоље другарице је изразио жељу да не пере интимно место 2 дана. то га пали. Да ли сте имали неко перверзно искуство?
Sto samo dva dana?нови дечко моје најбоље другарице је изразио жељу да не пере интимно место 2 дана. то га пали. Да ли сте имали неко перверзно искуство?
Kako smjerno i nevino....da kucnem u drvo,takvo iskustvo nisam imao do sad...i nadam se da neću...
inače što se tiče "perverzija" moje su konvencionalne,roleplaying,malo vezivanje,koji šamarčić po pozadini(neću kažem ko koga),igranje nekim slatkim stvarima,vezivanje očiju pa golicanje i tako to xD
Ona ili on da se ne peru?нови дечко моје најбоље другарице је изразио жељу да не пере интимно место 2 дана. то га пали. Да ли сте имали неко перверзно искуство?
Ona, da zamiriše.Ona ili on da se ne peru?
Ко да је битноOna ili on da se ne peru?
Zašto bi to trebalo biti perverzno?нови дечко моје најбоље другарице је изразио жељу да не пере интимно место 2 дана. то га пали. Да ли сте имали неко перверзно искуство?
SpomenarZašto bi to trebalo biti perverzno?
Posle mog prvog sexa, oprao sam ga tek treći dan.. i sve mi je mirisalo na nju.Ništa loše mi se nije desilo.. lijep miris, uzbudljiv.. on sasvim normalan, što rekli b.o.
,nije ništa fasovao.. naprotiv bio je više nego.. mslm spreman, ponovo..
tako da, tu (ako ne smeta) nema ništa perverzno, niti grozno.
A da.. da ne bude, da sam tako i posle.. taman posla.![]()
Мирисало би ти све на њу и да си се опрао.Zašto bi to trebalo biti perverzno?
Posle mog prvog sexa, oprao sam ga tek treći dan.. i sve mi je mirisalo na nju.Ništa loše mi se nije desilo.. lijep miris, uzbudljiv.. on sasvim normalan, što rekli b.o.
,nije ništa fasovao.. naprotiv bio je više nego.. mslm spreman, ponovo..
tako da, tu (ako ne smeta) nema ništa perverzno, niti grozno.
A da.. da ne bude, da sam tako i posle.. taman posla.![]()
I to mi tek sad kažeš..Мирисало би ти све на њу и да си се опрао.
Da bi citala.Ono kad dođeš na forum sa sladoledom.
Ako si pomislio na isto što i ja, mnogo si bezobrazanDa bi citala.
Mslš onaj.. u kornetuOno kad dođeš na forum sa sladoledom.
Bježi mi s očijuMslš onaj.. u kornetu![]()