Perverznjak je postavio kamere ispod svog kamiona da bi snimio ispod suknje devojaka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.286
44-godišnji Japanac je uhapšen i optužen za nepristojne radnje nakon što je navodno postavio nekoliko kamera ispod svog kamiona kako bi mogao da se vozi pored mladih devojaka i da im snima ispod suknje.

Voajerizam i fotografija pod suknjom su očigledno toliko rasprostranjeni u Japanu da čak postoji i reč za njih – „čikan“. Opisuje muškarce koji neprikladno pokušavaju da se slikaju ispod ženskih suknji bez pristanka.

U jednom od najbizarnijih slučajeva čikana ikada prijavljenih, sredovečni muškarac je uhapšen jer je postavio najmanje četiri kamere ispod svog lakog kamiona za dostavu kako bi mogao polako da se vozi pored devojčica u suknjama, neke od njih još u osnovnoj školi, i da im snima ispod suknje. Nakon što je otkrila kamere ispod njegovog kamiona, policija je izvršila raciju u kući čoveka i pronašla preko 30 hard diskova koji sadrže stotine voajerističkih video snimaka, a uprkos njegovom stalnom poricanju optužbi, vlasti sumnjaju da bi broj žrtava mogao da dostigne čak 1.000.

1690270466999.png

kako ga samo nije sramota?

Japan ima najbolje manijake.

🥰

Bila je vijest prije pet-šest godina kako je nakon što je u metrou pošpricao više od 100 žena, konačno uhvaćen serijski masturbator koji je u hlačama imao specijalno probušenu rupu.

Tako mi je bilo žao gospodina kada su ga uhvatili.

Пре неки дан се затекнем на фудбалској утакмици лиге без бриге, и видим у публици пар младих жена и неког човека који иде иза њих и посматра их чудно.

У том тренутку се сетим ове поруке и кренем да се смејем наглас као будала, што је привукло пажњу људи око мене пошто сам седео сам самцијат.

Пре неки дан се затекнем на фудбалској утакмици лиге без бриге, и видим у публици пар младих жена и неког човека који иде иза њих и посматра их чудно.

У том тренутку се сетим ове поруке и кренем да се смејем наглас као будала, што је привукло пажњу људи око мене пошто сам седео сам самцијат.
Našao sam gospodina:

Train passenger 'ejaculated on more than 100 female commuters in vile 4-year campaign'

PAY-Tetsuya-Fukuda.jpg

"A middle-aged man has been arrested amid claims he ejaculated on unsuspecting women more than 100 times on a train line in Japan."
...

"Fukuda is alleged to have cut a hole in his jackets so that he could play with his genitals on crowded trains between Kinshicho and Akihabara stations."

:heart2: :heart2: :heart2:

Nego, kako i ti žvaljavi mediji vole preuveličavati, kao tobože monstrum.
Pa ne bi policiji trebalo 4 godine da ga uhvati da se ženama potajno nije dopadao, već ga sigurno snimila neka feminjarska lezba, otkucala i eto tragedije.

Poslednja izmena:

Meni se dogodilo nakon što sam pogledao onu budalu Pistoletova i njegovu MK verziju, da sam došao kod prijatelja, a on i bratić taman igrali osmicu, devetku, ne znam više koji dio, počeo se ja smijuljiti, pita ovsj: "Šta ti je?", ja reko: "Ma ništa, ništa..."

Па да, хајд' ти сад објасни људима шта је, а да не зазвучиш као лудак.

Живот није лак понекад.
Kao ona priča o liku koji zeli izmusti kravu, a ona ga stalno mlati repom.
Gleda on kako i čime bi privezao rep za gredu iznad, greda previsoka, nema konopca, sjeti se da stavi šamlicu iza krave, popne se na nju, skine tregere, jednom stranom tregera priveže kravi rep, drugu stranu zakači za gredu.
U tom trenutku mu padaju hlače, a u štalu ulaze susjedi.
Stoji on tako na šamlici iza krave, spuštenih hlača, pa kaže: "Sad štagod rekao, isto mi je."

Back