perverzija ili nesto drugo

Opet, u dužim vezama seks je puno kvalitetniji i opušteniji.

Jeste, ali dok nas ta osoba inspirise na seks, uzbudjuje. Kada se predje ta granica i osoba nam ostane draga, voljena .. ali nas ni pomisao na sex sa njom ne pali .. tada je mukica.

Prošetajte do sex - shopa, izaberite zajedno neku igračkicu, film, e kupi neko fino ulje za masažu pa je lagano i nežno izmasiraj, a može i ona tebe.

Ma to je ok dok u glavi postoji impuls za seks bash sa tom osobom. A kada impulsa vishe nema ostaje muchenje.

Jeste, ali dok nas ta osoba inspirise na seks, uzbudjuje. Kada se predje ta granica i osoba nam ostane draga, voljena .. ali nas ni pomisao na sex sa njom ne pali .. tada je mukica.

Ma to je ok dok u glavi postoji impuls za seks bash sa tom osobom. A kada impulsa vishe nema ostaje muchenje.

Sve je to iz glave ja sam sa mojom devojkom 9 godina zivimo zajedno vec 5 i svakim danom je zelim sve vise . Doduse pricamo otvoreno i delimo fantazije tako da mozda je problem u zatvorenosti partnera:?:

Sve je to iz glave ja sam sa mojom devojkom 9 godina zivimo zajedno vec 5 i svakim danom je zelim sve vise . Doduse pricamo otvoreno i delimo fantazije tako da mozda je problem u zatvorenosti partnera

Ima tu istine, otvorenost i deljenje fantazija moze da uchini chudo.

tako da mozda je problem u zatvorenosti partnera

I to, i ono kad im se fantazije ne poklapaju, pa jedan hoce a drugi nece.

to ti je kao u Vudijevom "Sve sto ste zeleli da znate o sexu,a niste smeli da pitate"...sto ludje to bolje..neke ljude to pali...pokusaj iduci put da je savatas u prodavnici namestaja...samo mojne da tripujes da te joori dzinovska sisa,koja bljuje mleko...

Ono sto sam ja shvatila prosavsi kroz devetogodisnju vezu, a prvih pet je bilo ludilo (kad to kazem mislim da su sex i strasti bile dominantne) jeste sledece:

- sve tece sve se menja - sto je dobro, inace bi poludeli, meni je bilo tesko u pocetku da prihvatim harmonican odnos i idilu; ako ti danas nije do sexa i nemas inspiraciju, ne znaci da sutra nece biti obrnuto;
- nije zdravo biti opsednut sexom i svoju srecu meriti iskljucivo kvalitetom istog, zivot treba da bude ispunjen na milion drugih polja; opustenije gledati na sex i prijatno ces se iznenaditi...
- sex je uvek dobar sa osobom koju volis; ali ono sto se desava je da se strasti poistovecuju sa ljubavlju, pa onda frka panika kad se strasti stisaju...a neminovno je da ce se stisati...sto opet ne znaci da su nestale, samo su se stisale...

Sustinki je najvaznije odrzati bliskost i intimu, ostale stvari tipa snimanje, sexy pomagala i sta ja vec znam su mi instant resenja.

...pozdrav svima ... sa devojkom sam osam godina od toga dve u braku.... u zadnje vreme znatno manje imam volje za sex-om sa njom..znaci moze gola da menja sijalicu,nista... dok kad vidim nadarenu devojku na ulici odmah se d..e patka......

Nedavno sam uspeo nagovoriti je da snimimo vodjenje ljubavi..

Napravio sam to i kasnije pogledao i opet nista...tako da sam video i izbrisao....

Dve nedelje kasnije sam naleteo na taj video (jer ga nisam zapravo izbrisao samo sam mislio da jesam)
znaci desilo se cudo toliko sam se nalozio na nju da je to bruka,evo vec par dana ne mogu docekati da dodjem sa posla.........

Ima li ko slicnih dozivljaja ??? Kako da sex sa istom osobom ostane zanimljiv kroz dugi niz godina ????

To ti je stimulacijom zvisna "ljubav", uglavnom potice od pridavanja prekomerne vaznosti sexu. Moze se pomoci raznim stvarima ali takav sex je vecinom emotivno neaktivan i samim tim bez neke svoje narocite vrednosti.

Ono sto sam ja shvatila prosavsi kroz devetogodisnju vezu, a prvih pet je bilo ludilo (kad to kazem mislim da su sex i strasti bile dominantne) jeste sledece:

- sve tece sve se menja - sto je dobro, inace bi poludeli, meni je bilo tesko u pocetku da prihvatim harmonican odnos i idilu; ako ti danas nije do sexa i nemas inspiraciju, ne znaci da sutra nece biti obrnuto;
- nije zdravo biti opsednut sexom i svoju srecu meriti iskljucivo kvalitetom istog, zivot treba da bude ispunjen na milion drugih polja; opustenije gledati na sex i prijatno ces se iznenaditi...
- sex je uvek dobar sa osobom koju volis; ali ono sto se desava je da se strasti poistovecuju sa ljubavlju, pa onda frka panika kad se strasti stisaju...a neminovno je da ce se stisati...sto opet ne znaci da su nestale, samo su se stisale...

Sustinki je najvaznije odrzati bliskost i intimu, ostale stvari tipa snimanje, sexy pomagala i sta ja vec znam su mi instant resenja.

Devojke/zene sve to znaju lepo i jasno da kazu, samo dzabe kad muska suplja glava je i dalje samo suplja...

FAK FAK FAK zastrasujuce si inteligentna!!!! :)OZBILJNO!!! Lepo je videti nekoga ko toliko lepo razmislja (u stvari iskustvena-inteligencija)!! imas VELIKI KISSS od Mene

kiss2.gif

Back