Perverzan seks

Prvo treba da utvrdimo,sta je perverzan seks.? Perverzan seks uopste ne postoji.Po misljenju moderne medicine:svaka seksualna aktivnost,koja dovodi do
"svrsavanja" partnera - normalna je aktivnost.To sto neki Crkveni Oci,pricaju gluposti o seksu,to je njihova stvar.Crkva zeli da narod utuca u pojam.Ja bih svim
tim "ocima",preporucio,da malo bolje pogledaju,sta se radi po manastirima,muskim i zenskim.Takodje,neka protrkeljisu,izvesne Vladike.Jednom recju,neka
prvo zavedu red u svojoj kuci,da bi uopste imali neko pravo,da daju svoje misljenje,o jednoj strani ljudske aktivnosti,za koju oni nisu kompetentni da daju svoj sud.

LeonO1 --Leone,veliko ti hvala.Tako si lepo opisao sta je perverzan seks,da si mi otvorio apetit.Ovaj opis sexa sa tri sevojke.Pa to je fenomenalno.Covece ! Dao bih
ti Nobelovu nagradu,za najbolji opis bahanalija.Molim te,napisi scenario za film.Pa to mora da se pretoci u film.Mislim da je pred tobom velika seksualna karijera.
Ti ces tako edukovati,nase mlade forumasice,da ce one postati na Krstarici,vrlo brzo Velemajstori.Ja do sada,nisam znao,kako se ovde dobija taj naziv
Velemajstor.Sada si mi ti,otvorio oci,u tom pravcu.

Perverzno bi bilo,dakle,sve što ne vodi razmnožavanju...Sama reč to kaže...
E sad ,kad parovi upražnjavaju perverzan seks,krše li neke moralne norme,da li ih je stid,
da li dolazi do razmimoilaženja i nerazumevanja između njih ili onih kojima se ,eventualno,
povere itd...
Lično smatram da je važno i zdravo da prevladaju svoj i partnerov stid i da su iskreni i otvoreni,a da li će se kresnuti u bulju,
francuski ižljubiti ili nešto treće ,deseto-to je stvar dogovora...Važno je ipak da to poboljšava,a ne kvari odnose
među njima...:per:

Nekad je bilo perverzno imati odnos sa djevojkom od 18 godina a danas, po zakonu, nije perverzija imati odnos ni sa onom od 16 godina.
Perverzija sve više postaje relativna kategorija o kojoj svako ima svoje mišljenje i svoje argumente za i protiv.
Mislim da perverziju najbolje i jedino dobro definiše vjera.

Mislim da si malo pobrkao loncice. Nekad je bilo normalno da se devojka uda i rodi dete pre 18 godine.

Sto se tice verskih definicija sta je perverzija. Vera uglavnom promovise da sex treba upraznjavati jedino u cilju stvaranja potomstva. To bi se poklopilo sa pobornicima "prirodnog" sexa, znaci bez anal, oral... Ali onog momenta kada su ljudi poceli da upraznavaju sex iz zadovoljstva sex je prestao da bude prirodan i poceo da bude ljudski...

Back