dog face
Poznat
- Poruka
- 7.500
kako to odjekuje kroz vas ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da se tema ne pretvori u prozivku nas perverznih starkelja.Nikako. Tu smo da kultivisemo nase nagone![]()
Ma gde to se desiSamo da se tema ne pretvori u prozivku nas perverznih starkelja.
Što sam starija...sve mi postaje mnogo normalnije!kako to odjekuje kroz vas ?
Duboko u tebi cuci razvratna, smezurana babuskaretina, koja ce se jednoga dana manijakalno cerekati, dok bude oblizivala medom premazanog, jedva punoljetnog nogometasa.Što sam starija...sve mi postaje mnogo normalnije!
A'l...msm,realno.Perverzni starkelj, pa još i koji ništa ne može "uraditi",može delovati samo iritantno u najbolju ruku.Spopadati med.sestre na odeljenjima ili juriti bake po hodnicima staračkih domova. Se. y, nema šta!
Ili obrnuto: da vremenom glumatam se. y baku i nabacujem se mladićima, umesto da čitam knjige, šetam unuke i kuče,kartam se s prijateljicama...no way!
Duboko u tebi cuci razvratna, smezurana babuskaretina, koja ce se jednoga dana manijakalno cerekati, dok bude oblizivala medom premazanog, jedva punoljetnog nogometasa.
Podržavam,samo nek je 18+.Nemoj se igrati glavom,pa piletinu napadati.Kazne su rigorozne,a ženski zatvor nije baš za st8 devojke.Ceo život mrzim fudbalere, možda bude red da pod stare dane "omrsim brk" sa jednim. Ko bi ga znao!
Ko bi osudio matore u tim godinama na izdržavanje zatvorskih kazni?Direktno trpaju u ludaru!Msm, nije šala!Podržavam,samo nek je 18+.Nemoj se igrati glavom,pa piletinu napadati.Kazne su rigorozne,a ženski zatvor nije baš za st8 devojke.![]()
Govorim o tebi,prati fabulu SpomenkaKo bi osudio matore u tim godinama na izdržavanje zatvorskih kazni?Direktno trpaju u ludaru!Msm, nije šala!
Daleko mi još da razmišljam šta bi bilo kad bude?Javiću se na temu za jedno 40+ god., pa svodimo utiske.Govorim o tebi,prati fabulu Spomenka
Odjekuje matorac koji je perverzan. A sta je to perverzno kod njega?kako to odjekuje kroz vas ?