perverzan matorac

Bitno je da se ne čini krivično delo,odnosno da osoba bude iznad 18 godina.
Još od vremena starog Rima mlade devojke su zadovoljavale starije muškarce i mlađi muškarci starije gospođe.
Perverzni matorac može da bude i neko sa 40,a ima devojku od 20.Dok sam bio mlađi,strašno sam se furao na strarije gospođe.Baš sam juče u tužilaštvu merkao jednu harizmatičnu damu od 50 godina.

images

kako to odjekuje kroz vas ?
Što sam starija...sve mi postaje mnogo normalnije!
A'l...msm,realno.Perverzni starkelj, pa još i koji ništa ne može "uraditi",može delovati samo iritantno u najbolju ruku.Spopadati med.sestre na odeljenjima ili juriti bake po hodnicima staračkih domova. Se. y, nema šta!
Ili obrnuto: da vremenom glumatam se. y baku i nabacujem se mladićima, umesto da čitam knjige, šetam unuke i kuče,kartam se s prijateljicama...no way!

Poslednja izmena:
Što sam starija...sve mi postaje mnogo normalnije!
A'l...msm,realno.Perverzni starkelj, pa još i koji ništa ne može "uraditi",može delovati samo iritantno u najbolju ruku.Spopadati med.sestre na odeljenjima ili juriti bake po hodnicima staračkih domova. Se. y, nema šta!
Ili obrnuto: da vremenom glumatam se. y baku i nabacujem se mladićima, umesto da čitam knjige, šetam unuke i kuče,kartam se s prijateljicama...no way!
Duboko u tebi cuci razvratna, smezurana babuskaretina, koja ce se jednoga dana manijakalno cerekati, dok bude oblizivala medom premazanog, jedva punoljetnog nogometasa.

Poslednja izmena:

Back