Perut

jmatija98

Početnik
Poruka
32
vec duye vreme imaam problem sa peruti glave. koristio sam svasta head and shoulders je jedno vreme pomagao a sad i to slabo. koristio sam medicinski mikoseb ali on ne sme cesto da se koristi da li viste mogli da mi preporucite neki medicinski ali koji bih mogao redovno da koristim?

Sigurno pomaze.Taj stari pravljeni sapun.S tim opet posle mora da se koristi neki drugi sampon samo da bi otklonio miris sapuna.a sto se tice sampona nikako cesto menjati vrste,jer se cini jos gore.Imas taj head and shoulders,ali proveri kod koznog lekara koji treba da koristis,zato sto i njih ima vise vrsta,za masnu,za suvu kozu i kosu.tako da moras proveriti kakva je tebi kosa,da li se mast,ili je suva,ima tamo jos nekih vrsta.Znaci moras naci odgovarajuci sampon za tebe.Ne moze se to birati ko sta hoce.

vec duye vreme imaam problem sa peruti glave. koristio sam svasta head and shoulders je jedno vreme pomagao a sad i to slabo. koristio sam medicinski mikoseb ali on ne sme cesto da se koristi da li viste mogli da mi preporucite neki medicinski ali koji bih mogao redovno da koristim?

Јеси сигуран да немаш себороични дерматитис?

Sigurno pomaze.Taj stari pravljeni sapun.S tim opet posle mora da se koristi neki drugi sampon samo da bi otklonio miris sapuna.a sto se tice sampona nikako cesto menjati vrste,jer se cini jos gore.Imas taj head and shoulders,ali proveri kod koznog lekara koji treba da koristis,zato sto i njih ima vise vrsta,za masnu,za suvu kozu i kosu.tako da moras proveriti kakva je tebi kosa,da li se mast,ili je suva,ima tamo jos nekih vrsta.Znaci moras naci odgovarajuci sampon za tebe.Ne moze se to birati ko sta hoce.

pffffffffff

Moj muz je godinama mucio muku sa peruti, cak mu je celo oko 1 cm van kose bilo zahvaceno. I isprobao je mnostvo sampona protiv peruti koji nisu pomagali.
A onda je naleteo na Antiperutin, proizvodio ga je Luxol Zrenjanin. Divno mirise na lipu, kosa je sjajna i leprsava a najbolje - uopste nije imao perut dok ga je koristio, Od prosle godine nismo vise mogli da ga nadjemo u marketima pa se perut vratila. I zimus otkrijemo

IMAG1042_zpszcdtn1v3-1.jpg

Ponovo nema perut, njemu ovaj sampon odgovara.

Head and shoulders će ti s vremenom napraviti više štete nego koristi. Ne postoji univerzalni šampon koji će svakome od nas djelovati na isti način. Pokušaj pronaći ono što ti odgovara, probaj neki kvalitetniji šampon od koprive i povremeno u šampon ubaci malo sode bikarbone i sve zajedno dobro utrljaj u vlasište i onda dobro isperi. Na isti način možeš koristiti i ulje čajevca koje također dobro djeluje kod čišćenja peruti.

I ja koristim sampon sa koprivom" za sve tipove kose" ali je jos gore ranije sam koristio head and shoulders i manje je bilo koji sampon mi preporucujete.
I zasto kad operem kosu i ona se osusi (prirodnim putem) osetim da je suva na dodir
P.S. Da li treba pred kraj pranja kose da se jos jednom ispere hladnom vodom valjda da pokrene cirkulaciju :what:

Poslednja izmena:
pokusajte mycoseb. dosta ljudi koji imaju ovakve probleme zapravo imaju seboroicni dermatitis, ali retko ko ode kod dermatologa za tako nesto. mycoseb je prilicno efikasan u vecini tih slucajeva.

Back