candys
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Da li ste nekada koristili persen forte i kakva su vam iskustva? Meni je to drugarica preporučila jer je na biljnoj bazi i kaže da ne stvara zavisnost jer sam u poslednje vreme pod stresom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste nekada koristili persen forte i kakva su vam iskustva? Meni je to drugarica preporučila jer je na biljnoj bazi i kaže da ne stvara zavisnost jer sam u poslednje vreme pod stresom
Moja je majka dugo koristila bromazepan . Tu sam imao problema da ga nabavljam jer se ne daje bez receptaDa li ste nekada koristili persen forte i kakva su vam iskustva? Meni je to drugarica preporučila jer je na biljnoj bazi i kaže da ne stvara zavisnost jer sam u poslednje vreme pod stresom
Moja je majka dugo koristila bromazepan . Tu sam imao problema da ga nabavljam jer se ne daje bez recepta
a za recept sam imao problema jer mi je majka vojni osiguranik i bilo mi je prekomplikovano da ga nabavljam .
Na preporuku jedne vlasnice apoteke smo presli na persen forte i za sada to dobro funkcionise .