Persen forte

candys

Zainteresovan član
Poruka
155
Da li ste nekada koristili persen forte i kakva su vam iskustva? Meni je to drugarica preporučila jer je na biljnoj bazi i kaže da ne stvara zavisnost jer sam u poslednje vreme pod stresom

Da.istina je da ne stvara zavisnost,ali ne deluje kod svih jednako.Mene licno je uspavljivao,onako kao osamucenost i mirnije spavam kada ga popijem.Primetila sam da sutradan imam kao blagu''umrvljenost''misica i malo psorije pokrete.U isto vreme je sestra uzimala i apsolutno nikakav efekat nije imao kod nje.Probaj pa ces znati.Imas i kapi i caj od valerijane,zatim cajevi za smirenje koji se mogu kupiti vecim hipermarketima i jeftini su,imas puno stvari za opustanje.

Da li ste nekada koristili persen forte i kakva su vam iskustva? Meni je to drugarica preporučila jer je na biljnoj bazi i kaže da ne stvara zavisnost jer sam u poslednje vreme pod stresom

probala
nista mi nije radilo...nisam imala osecaj da sam "smirena", doduse ja nemam taj osecaj ni kada uzmem klasican smiric tipa lexilijum....mozda mi se samo malo spavalo od njega...

Moja je majka dugo koristila bromazepan . Tu sam imao problema da ga nabavljam jer se ne daje bez recepta
a za recept sam imao problema jer mi je majka vojni osiguranik i bilo mi je prekomplikovano da ga nabavljam .
Na preporuku jedne vlasnice apoteke smo presli na persen forte i za sada to dobro funkcionise .

Moja je majka dugo koristila bromazepan . Tu sam imao problema da ga nabavljam jer se ne daje bez recepta
a za recept sam imao problema jer mi je majka vojni osiguranik i bilo mi je prekomplikovano da ga nabavljam .
Na preporuku jedne vlasnice apoteke smo presli na persen forte i za sada to dobro funkcionise .

Eto ja ponekad uzmem bromazepan 3 mg i verujte ne primetim nikakvo dejstvo,niti mi se spava, niti sam nesto opusteniji, ma jednom recju nista,pa se cesto pitam kakvu opet zavinost moze da izazove kad mi nedeluje.Kako se ispoljava ta zavisnost?

Ja sam počeo da ga pijem i ništa posebno nije,ne umrtvite nego te onako blago smiri,daje ti kao neki ''spokoj'' i to je to ali na mene delovao tek kad sam popio dva tokom dana,jedan ujutru i jedan uveče tad baš delovao i osećao sam se mlitavo.

Back